Bezoekerscentrum Nunspeet
Bezoekerscentrum Nunspeet

Bezoekerscentrum Nunspeet is grotendeels gewijd aan 'het verhaal van de Veluwe'. Een expositie toont alles over de veelzijdige Veluwse natuur: je gaat hier van stuifzandgebied via heide en bos naar het water. Opgezette dieren tonen wat er allemaal leeft. In de expositie Wolf kom je alles over dit bijzondere dier te weten en zie je prachtige foto's van de wolven op de Veluwe. Voor de kinderen is er onder meer een voelboom waar ze kunnen raden wat ze voelen een kabouterhut, waar ze de geheimen van de boskabouter ontdekken. Ook kunnen ze het kabouterpad of hulpboswachterpad lopen.

Voor de kinderen is er onder meer een voelboom waar ze kunnen raden wat ze voelen een kabouterhut, waar ze de geheimen van de boskabouter ontdekken. Ook kunnen ze het kabouterpad of hulpboswachterpad lopen. Vanaf het centrum starten meerdere wandelroutes. Voor rolstoelen en gezinnen met kinderwagens is er een speciale verharde route van bijna twee kilometer.

Bezoekerscentrum Nunspeet in Nunspeet leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 9,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bezoekerscentrum Nunspeet