Evenementenbureau

Evenementenbureau - vind evenementenbureau in...

Evenementenbureau (48)

Maastricht Events Company

MAASTRICHT, LIMBURG - Maastricht Events Company regelt ieder zakelijk evenement. De Limburgse stad is een prima locatie voor allerlei arrangementen met collega's of relaties.

elke dag geopend

entree vanaf € 37,50

Rocks 'n Rivers Bedrijfsevenementen

TILBURG, NOORD-BRABANT - Rocks 'n Rivers is gespecialiseerd in bedrijfsevenementen voor groepen van zes tot zeshonderd personen! Teamtrainingen, vergaderen of een weekend in de Ardennen, het kan niet gek genoeg. Ook voor scholen worden er programma's aangeboden.

elke dag geopend

entree onbekend

Feest&doejezo

ADUARD, GRONINGEN - Thema- , bedrijfs- , of familiefeest? Fees&doejezo regelt het!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53 98 91 72 voor meer informatie

entree onbekend

Kaketoe Kinderfeestjes

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Het organiseren van een origineel kinderfeestje blijft altijd een uitdaging. Met Kaketoe Kinderfeestjes in Zwolle hebben de ouders er geen omkijken meer naar!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 48 93 72 68 voor meer informatie

kinderen vanaf € 15,00

Eventmate voor sportieve groepsevenementen

IJSSELMUIDEN, OVERIJSSEL - Speel het spannende spel De Moordzaak in het centrum van Kampen of Zwolle, of laat je meeslepen op de Bataviawerf in Lelystad met Batavia's Goudjacht.

elke dag geopend

entree vanaf € 24,75

Happy Company Rotterdam groepsuitjes

HILLEGOM, ZUID-HOLLAND - Je moet bij Happy Company zijn, als je een organisator zoekt voor je bedrijfsevenementen in Rotterdam. Een prachtige stad, die de moeite van het ontdekken waard is. Happy Company heeft de ideeëen!

geopend op afspraak of bel +31 (0)252 42 75 05 voor meer informatie

entree vanaf € 59,50

Friesland Events

SNEEK, FRIESLAND - Fryslân boppe! Dat geldt zeker voor Friesland Events in Sneek. De leukste groepsuitjes in de provincie worden hier georganiseerd. Wat dacht je van koeien melken voor beginners? Of neem met je vrienden een cd op met zelf ingezongen Friese liedjes!

elke dag geopend

entree vanaf € 7,50

Summit Sports

WIJK AAN ZEE, NOORD-HOLLAND - Evenementenbureau Summit Sports organiseert indoor- en outdooractiviteiten voor bedrijven en particulieren.

elke dag geopend

entree vanaf € 25,00

Vier je feest met Carpe Diem

NIJMEGEN, GELDERLAND - Pluk de dag met Evenementenbedrijf Carpe Diem. Een feest vol zwierige buikdanseressen, een avond als James Bond of een whisky-proeverij. Carpe Diem weet hoe je een feest moet vieren!

doordeweeks geopend

entree vanaf € 45,00

Partycentrum De Meeuwenhoeve

LELYSTAD, FLEVOLAND - Naast leuke activiteiten als swinggolf, klootschieten en agrarische teambuilding kun je bij Partycentrum De Meeuwenhoeve een prima feest vieren in hun prachtige locatie aan de rand van het Knarbos.

's maandags gesloten

entree onbekend

Van de redactie