Evenementenbureau

Evenementenbureau - vind evenementenbureau in...

Evenementenbureau (48)

UrbanGuides

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - UrbanGuides is je gids in Rotterdam en organiseert tours langs alle architectonische hoogtepunten van de stad Rotterdam. Ga met de benenwagen, de fiets óf de bus door deze bruisende en moderne stad.

elke dag geopend

entree vanaf € 16,00

Music Club Kampen

KAMPEN, OVERIJSSEL - Gastvrijheid en live entertainment maken van Music Club Kampen een bloeiende evenementenbureau. Of je naar een evenement toegaat of er zelf een evenement organiseert, het is er altijd een feestje.

elke dag geopend

entree onbekend

The Box - Nachtclub en evenementenlocatie

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - The Box is de voortzetting van The Sand. In de nieuwe vorm is het centrum vooral in gebruik als nachtclub en locatie voor grote dancefeesten. De zalen zijn ook te huur voor een hip zakelijk event.

soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 10,00

Happy Company Utrecht Event

HILLEGOM, ZUID-HOLLAND - Happy Company verzorgt allerlei arrangementen voor alle zakelijke bedrijfsevenementen in Utrecht. Een stad die veel moois te bieden heeft! De filosofie van Happy Company is dat plezier maken de basis is voor succes.

geopend op afspraak of bel +31 (0)252 42 75 05 voor meer informatie

entree vanaf € 19,50

Friesland Events

SNEEK, FRIESLAND - Fryslân boppe! Dat geldt zeker voor Friesland Events in Sneek. De leukste groepsuitjes in de provincie worden hier georganiseerd. Wat dacht je van koeien melken voor beginners? Of neem met je vrienden een cd op met zelf ingezongen Friese liedjes!

elke dag geopend

entree vanaf € 7,50

Central Studios

UTRECHT, UTRECHT - Met drie luxe studio's en haar 'open deur' beleid onderscheidt Central Studios zich van andere evenementenlocaties.

geopend op afspraak of bel +31 (0)30 24 470 40 voor meer informatie

entree onbekend

Van de redactie