1

Smartlappen, kerkers of kamelen?

Een feest voor vrijgezellen, familie of collega's met deze groepsuitjes

  Redactioneel door

18 augustus 2009 bijgewerkt: 28 december 2022 Weer een vrijgezellenfeest of een volgend stoffig bedrijfsfeestje? Maak er eens iets bijzonders van! En het kost geen enkele moeite. Kies één van de volgende spetterende groepsuitjes! Sportief, muzikaal of een echt avontuur, voor elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring.

Muzikale workshops

Over het water in Hollands Venetië, oftewel Giethoorn, klinkt zo nu en dan het geluid van een Australische digeridoo en een Indiase siter. Verantwoordelijk voor deze on-Hollandse klanken is Café Restaurant ’t Vonder. Tijdens de workshops die het restaurant organiseert wordt er met klanken geïmproviseerd of zelf actief meegedaan in de djembé workshop. Fantastische mogelijkheden voor een feestavond of een gezellig bedrijfsuitje! ’t Vonder ligt midden in het dorp en het verhoogde terras biedt een mooi uitzicht over de dorpsgracht. Een compleet dagje uit of avond vol vertier, voor ieder wat wils. Op naar Giethoorn!

TV-Workshop

Laat de camera’s maar draaien tijdens een unieke TV-Workshop. Krijg voor even het gevoel een echte regisseur, acteur of producer te zijn. Maak samen met collega’s een commercial, film of tv-programma waar jaren later nog met plezier naar wordt gekeken. Ook vrijgezellenfeesten krijgen een hilarische wending tijdens het maken van een ware soap over het leven van de bruid/bruidegom in spé. TV-Workshops worden door het hele land aangeboden. Een spectaculair uitje met een professionele opname als bewijs.

Groepsuitjes Noord-Holland

Een groepsuitje organiseren? Steek die handen maar weer terug in de mouwen, want met Actief Events worden al je wensen vervuld. Het liefst een lekker hapje eten? Dan wordt het de culinaire tour in Haarlem. Of toch iets actiefs? Kies dan voor powerkiten. Deze en nog veel meer mogelijkheden biedt Actief Events voor de meest uiteenlopende groepen. In heel Noord-Holland is Actief Events dé specialist op het gebied van groepsuitjes. Collega’s, vrienden en familie, neem ze allemaal mee!

Groepsuitjes Amsterdam

Dagje Amsterdam? Maak er dan een origineel dagje van met Mokum Events. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk! Leer goochelen of trek erop uit met de Coole Scootertour. In voor een avontuur? Strijd in de Jordaan om de mooiste plekjes te zien en opdrachten uit te voeren. Ook biedt Mokum Events nog verschillende vaararrangementen aan. "Weinig is onmogelijk", stelt Mokum Events. Elk uitstapje wordt op maat gemaakt en kan dus alleen maar een succes zijn!

Fietsen met Orangebike

Sportief en leuk tegelijk. Ga op de fiets door Amsterdam met Orangebike. Samen met een gids wordt het gezelschap rondgeleid langs de Amsterdamse historie, culinaire hoogstandjes of door de polder. Liever op eigen houtje de stad verkennen? Dan is het mogelijk om één fiets te huren. Ook kan een fietstocht uitgebreid worden met een boottocht, muziek of cocktails.

Workshop Lachen

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Dat vindt de Amsterdamse Jopie van de workshop lachen ook! Aan de rand van de rosse buurt vindt u de lach weer terug en leert u te genieten van het leven. U komt gegarandeerd met een glimlach weer naar buiten. En daarna kunt u kosteloos het Baantjermuseum bezoeken. Voor een dag met een lach.

Oud-Hollandse Spellen

In de Amsterdamse Warmoesstraat, in een eeuwenoud pand, worden de leukste Oud-Hollandse spelletjes gespeeld. Bind de strijd aan met uw collega’s, vrienden of familie bij de enorme sjoelbak of het aloude blikgooien. Om extra punten te verdienen moet er Karaoke gezongen worden! Het sfeervolle Baantjermuseumcafé is het strijdtoneel. Het biedt ook de mogelijkheid om alles te weten te komen over de beroemde schrijver van De Cock.

Workshop Smartlappen

Zing de sterren van de hemel in een Amsterdams café tijdens de workshop smartlappen. Samen met een accordeonist en eventueel een zanglerares wordt dit uitje gegarandeerd een succes. Na een stevige warming-up worden er enkele nummers uitgezocht en opgenomen op CD. Na twee uur is de CD compleet en klaar om mee te nemen. Erg leuk voor een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje! Klaar voor een weergaloos solo-optreden?

Farm Visit

Altijd al benieuwd hoe het er aan toe gaat op een boerderij? Neem een kijkje in de boerenkeuken met Farm Visit. Tijdens een rondleiding op de boerderij kunnen alle vragen gesteld worden over het boerenleven. Eenmaal volledig op de hoogte is het tijd om te genieten van een heerlijke boerenlunch. Ook is het mogelijk om dit arrangement uit te breiden met diverse sportieve activiteiten. Farm Visit werkt samen met verschillende boerenbedrijven uit het midden van het land. Lekker naar buiten en de boer op!

Kamelenmelkerij

Wat? Een kamelenmelkerij? Ja, echt een kamelenmelkerij. Maak kennis met deze bijzondere dieren op Kamelenmelkerij Smits. Leer meer over de wereld van kamelen en hun kalfjes door ze te aaien en te voeren. Een unieke belevenis voor dierenliefhebbers. Dappere bezoekers mogen proberen een kameel te trainen en voor kinderen is er een speciaal programma, de kindersafari. Aan het eind van de dag kunt u wat kamelenmelk meenemen, één van de gezondste melksoorten die er bestaat!

City Games

Echte avonturiers kiezen voor dit spannende groepsuitje. Door de hele stad, Utrecht of Rotterdam, gaan de spelers op pad met een GPS telefoon op zak. Daarmee is de locatie van alle teamgenoten of tegenstanders op elk moment te traceren. Groepen kunnen kiezen uit verschillende City Games zoals 'The Target', waarbij één speler als gangster op de vlucht is voor de andere deelnemers. De agenten proberen de crimineel te pakken te krijgen terwijl deze allerlei opdrachten moet volbrengen. Een spannend uitje geschikt voor vrijgezellenfeesten of teambuilding.

Amsterdam Dungeons

Voel het hart bonzen van angst en stap met bibberende benen binnen in Amsterdamse kerkers terug in de tijd, naar de huiveringwekkende geschiedenis van de stad. De donkere tijden van de Middeleeuwen met ziektes, martelingen en de dood trekken voorbij. De ruimtes zijn ingericht zoals het honderden jaren geleden was. Een tocht voor echte durfals! Overgeleverd aan de Bloedraad of misschien verdacht van hekserij, met special effects kunnen bezoekers het aan de lijve ondervinden. Klaar voor een angstig avontuur?

Ontmoetingsreisjes in Breda

Stel jezelf open voor ontmoetingen met bijzondere mensen in Breda. B_in motion organiseert eigenzinnige ontmoetingsreisjes voor groepen of particulieren. De reis wordt op maat gemaakt aan de hand van persoonlijke interesse. De gastadressen vertellen alles over hun kunst, spiritualiteit of passie. Zo komen bezoekers tot nieuwe inzichten door Jopie of Naida. Door de setting van de ontmoeting levert dit ook voor het bedrijf een positief resultaat op. Een uitje dat levens kan veranderen.

Train die spieren

Creativ EventZ heeft alles in huis om de beste outdooractiviteiten te organiseren voor bedrijven, scholen, instellingen, sportdagen en trainingskampen. Ga abseilen, biken en laseren in Oostvoorne, Alphen aan de Rijn of het KNVB sportcentrum in Zeist. Maar wie meer tijd heeft kan ook een hele dag en nacht doorbrengen in de Duitse Eifel waar Creativ EventZ de ultieme sportactiviteiten op touw zet.

Wie kent hem niet? De Cock met c-o-c-k uit de beroemde boeken van Baantjer. Treed in zijn voetsporen met de Baantjer Speurtocht en los de moordzaak op. Of verken oud Amsterdam als assistent-rechercheur met twee strijdende teams. Identificeer het lijk aan de kerkmuur, verzamelen extra punten met een deuntje op de accordeon en win de speurtocht! Een passende afsluiter van deze enerverende dag is het Moorddiner. Een speelse manier om veel over Amsterdam te leren.

Dagje plezier bij Toon Vertier

Bij Toon Vertier heeft iedereen de dag van zijn leven! Gelegen tussen de akkers en populieren in het Brabantse Best worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Op de solex tuffen door het platteland of op bezoek bij het klompenmuseum. De jaarlijkse familiedag wordt een grandioos succes. Kanovaren, een speurtocht of klootschieten het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook de inwendige mens komt niets te kort, de dag kan worden afgesloten met een barbecue of onderbroken worden met een picknick. Toon Vertier heeft de formule voor geslaagde dag!

Laatst gewijzigd: 2022-12-28 11:55:08 · Gepubliceerd: 2009-06-10 15:12:07 - 3418

Dit past bij 'Smartlappen, kerkers of kamelen?'