1

Toon Vertier
Dagje plezier bij Toon Vertier

Toon Vertier biedt een uitgebreid aanbod aan gezellige activiteiten, gelegen tussen de akkers en populieren in het Brabantse Best. De activiteiten lopen uiteen van een hindernissentour op de meermansfiets - een soort skelter voor vier personen - tot bijvoorbeeld een speurtocht met de Tuk Tuk. Daarnaast biedt Toon Vertier leuke arrangementen voor de jaarlijkse familiedag of een actief personeelsuitje. Een greep uit het aanbod:

  • Maak een Tuk Tuk Tour;
  • Versla hindernissen op de Adventure Golfbaan;
  • Speel een potje Bubble voetbal, een hilarische en uitdagende activiteit.

Familie- en personeelsuitjes

Eén van de arrangementen is de Tuk Special. Na een kop koffie in bourgondisch Brabant, is het tijd om op de meermansfietsen te stappen. De tocht voert door het Groene Woud en wordt halverwege onderbroken met een consumptie. Na de tocht en een pauze start het balspel Mega Bowl: een kruising tussen kegelen, bowlen en midgetgolf. Het laatste, maar zeker niet het minste, onderdeel van de dag is de Tuk Slogan Tour. Probeer in de Brabantse bossen de afbeeldingen te vinden, die op de meegenomen foto's staan. Met de gevonden letters in deze fotozoektocht moet het team de slogan afmaken. Toon Vertier biedt nog veel meer: ga op een nostalgische Solextour, los een moord op met Cold Case of ontmasker de Mol bij Wie is de Mol.

Toon Vertier in Oirschot leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.toonvertier.nl

Toon Vertier
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-