Vier je bedrijfsuitje waar je het zelf wilt

Lekker feest vieren op je eigen kantoor

Alle bedrijfsuitjes op DagjeWeg.NL Nieuws door
Foto 1. Lekker aan de kook met collega's! Foto: Kookparty

14 maart 2018 bijgewerkt: 26 januari 2021 Toerisme Landelijk Voor een bedrijfsuitje hoef je geen kilometers te rijden. Sterker nog, er zijn zelfs bedrijfsuitjes die naar jou of je kantoor toekomen om je team van een leuke dag te voorzien! DagjeWeg.NL zet vijf bedrijfsuitjes op eigen locatie op een rijtje. Lekker feest vieren in je eigen kantoor, of het favoriete restaurant van je team.

Met het hele team aan de kook

Koken met collega's en het daarna gezellig met elkaar opeten, dat kan bijna niet mislukken. Steek met elkaar de handen uit de mouwen tijdens een feestje van Kookparty en tover de lekkerste gerechten op tafel. Er is heel wat keus aan workshops, van een workshop bonbons maken tot sushi maken. Ook kun je er voor kiezen om van je team een heuse keukenbrigade te maken en gezamenlijk een meergangenmenu te koken voor zelfgekozen VIP's. Waar je kookt bepaal je zelf, als er maar een keuken met oven, koelkast, fornuis, werkblad en tafel is.

It's showtime

De mensen achter Evenementenbureau Showtime doen hun naam eer aan. De feestjes die zij organiseren zijn altijd spetterend en er wordt groots uitgepakt. Speel met collega's Ik Hou van Holland of ga los met een themafeest. Ook voor bedrijfsuitjes met grote groepen zit je bij Showtime goed. Wat dacht je van paarden mennen of met een helikopter laag over de grond scheren? Showtime houdt rekening met je wensen en budget en komt op locatie, overal in Nederland.

Maak een kunstwerk voor op kantoor

Pak de kwast en maak één groot gezamenlijk kunstwerk bij Art-in-tact. Tijdens een schilderworkshop leer je de fijne kneepjes van het schilderen. Je kunt ook allemaal losse schilderijen maken die op elkaar aansluiten. Heb je gelijk een kunstwerk om een kale kantoormuur op te fleuren én een blijvende herinnering! Perfect als teambuildingsactiviteit én het kan ook nog eens gewoon in je eigen kantoor.

Goed voor de teambuilding

De naam zegt het al: Uitjes en eten NL biedt groepsuitjes in combinatie met heerlijk eten. Dit kan op heel veel locaties: in de stad, op het strand, outdoor of op je eigen locatie. In de stad speel je bijvoorbeeld Wie is de Rat?, een soort Wie is de Mol? maar dan nog spannender. Ook leuk: een Weerwolven-diner. Wie wint er aan het einde van dit bloeddorstige diner? Voor sportieve teams zijn er een heleboel sport- en spelmogelijkheden op het strand, zoals blokarten en powerkiten.

Bijzondere vogels

Voor de roofvogels van Valkerij Schaap heb je wel een geschikte, weidse locatie nodig, maar als je die hebt komen de grote uilen en roofvogels graag langs. Boek een workshop en werk aan teambuildingskills samen met de vogels. De valkenier geeft je diverse opdrachten die je samen met collega's en de vogels uit gaat voeren, bijvoorbeeld een boog maken met je handen waar de vogel onderdoor kan vliegen. Spannend! Het is ook mogelijk om een kort programma te boeken waarbij je zelf de valkenierhandschoen aankrijgt en de vogels laat vliegen.

Ook leuk:

Op zoek naar een ander bedrijfsuitje? Neem een kijkje bij alle bedrijfsuitjes op DagjeWeg.NL!
Foto 2. Boek een workshop met roofvogels met z'n allen! Foto: C. Stone from Pexels.com

Laatst gewijzigd: 2021-01-26 12:49:15 · Gepubliceerd: 14 maart 2018 - 2398