All-in bedrijfsuitjes: spannende spellen en heerlijk eten!

Speel een nieuw en opwindend spel, vol teambuilding en spanning: Escape in the City. Alle teamleden zitten met handboeien aan elkaar vast en moeten codes kraken in de stad.

Maar er zijn nog veel meer leuke spellen te doen: het Blikken en Klikken-spel, met fotografie-opdrachten. Vol cryptische omschrijvingen en zoekplaatjes, voor de echte denkers. Na afloop genieten jullie samen van driegangenkeuzemenu.

Nog meer leuke groepsuitjes

Combineer je activiteit met het eten! Er zijn heel veel leuke dinerspellen en originele bedrijfsuitjes in de aanbieding, zoals

Uitjes en Eten

Ook erg leuk is het stadsspel Wie is de Rat? Een soort Wie is de Mol, maar dan veel spannender! In elk team zit namelijk een Rat die de opdrachten probeert te saboteren. Tijdens het spel is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te verdienen. Maar pas bij de prijsuitreiking hoor je of dat gelukt is, of dat de Rat zijn eigen spel heeft gewonnen! Een ander knotsgek spel is Crazy 88. Via supergekke en originele filmopdrachten in teamverband ontdek je leuke onbekende plekjes van de stad!

Laat je bedrijfs- of groepsuitje organiseren door het professionele team van Uitjes en Eten.nl en je hebt gegarandeerd een goedverzorgde en gezellige dag samen!

All-in bedrijfsuitjes: spannende spellen en heerlijk eten! in Schoorl leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

All-in bedrijfsuitjes: spannende spellen en heerlijk eten!

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.