Valkerij Schaap

Valkerij Schaap

Grote uilen en roofvogels vliegen met krachtige slagen aan het gefascineerde publiek voorbij. De machtige dieren wekken ontzag bij iedereen. Valkerij Schaap brengt ze dicht bij iedereen die wel eens wil kennismaken met bijvoorbeeld een kerkuil, een oehoe of een buizerd. Of misschien wel met de grote Amerikaanse zeearend Mo! Durf jij oog in oog staan met deze vogels? Schrijf je dan in voor een workshop!

Familiefeest of bedrijfsuitje

De vogels van Valkerij Schaap komen graag als bijzondere gast op bruiloften, familiefeesten of bedrijfsuitjes. Een woestijnbuizerd die met de ringen komt aanvliegen? Of zelf je gasten begroeten met een uil op de hand? Het kan allemaal! Op familiefeesten of bedrijfsuitjes zorgen de roofvogels voor spektakel en ook voor teambuilding is het werken met de vogels zeer geschikt.

Valkerij Schaap in Lochem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, workshop, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Valkerij Schaap

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.