Koken én eten als een baas op je eigen locatie!

Zin in een uitje met je vrienden of collega's, maar komen jullie niet verder dan uiteten gaan? Dan is een Kookparty absoluut wat voor jullie! Steek zelf de handen uit de mouwen en maak heerlijke gerechten van verse groentes, heerlijke kruiden en mals vlees. Fun gegarandeerd! Een ervaren kok helpt met het bereiden van de gerechten en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Het allerleukste, Kookparty komt gewoon naar jouw huis of kantoor toe in heel Nederland en België. En je weet meteen of je vrienden, familie of collega's een beetje kunnen koken.

Ga lekker samen koken! »

Lekker koken met een ervaren kok!

Of je nu een vrijgezellenfeestje organiseert of je verjaardag op een originele manier wilt vieren: met lekker eten zit je altijd goed. Maak sushi met collega's, bereid een Indische barbecue in je vakantiewoning of maak met je familie een Hollandse appeltaart die minstens zo lekker is als die van oma. Een Kookparty is ook leuk als kinderfeestje: als topchefs in de dop bakken de kids cupcakes of bereiden ze hun eigen driegangendiner. Kookparty biedt een enorm culinair aanbod zoals:

Kookparty komt naar je toe!

Bedenk samen waar je zin in hebt, prik een datum en nodig Kookparty uit bij je thuis, bij het bedrijf of bijvoorbeeld op je vakantieadres tijdens een weekendje weg. Het enige dat je nodig hebt is een keuken met standaardapparatuur zoals een oven, koelkast, fornuis, werkblad en een (bijzet)tafel. Een sessie duurt ongeveer drie uur; daarna ga je met z'n allen aan tafel om te genieten van de zelfgemaakte gerechten. Eet smakelijk!

Let op: een Kookparty is te boeken in heel Nederland en België en is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ga lekker samen koken! »

Leuke activiteit voor teambuilding!

Samen aan de slag.

Leuke activiteit voor teambuilding!

Leuke activiteit voor teambuilding!

Leuke activiteit voor teambuilding!

Maak met vriendinnen zelf een high tea.

Leuke activiteit voor teambuilding!

Topchefs.

Leuke activiteit voor teambuilding!

Leuk uitje voor het hele gezin.