1

Metropole Druten




Metropole Druten

Het grote pand aan het water van Metropole Druten staat vol met fantastische classics en zeer exclusieve historische bolides. Hier zie je oldtimers die je niet snel ergens anders zult tegenkomen. Je waant je er meer in een autoshowroom dan in een museum, want de oldtimers staan in strakke rijen opgesteld in een enorme ruimte. Het grote voordeel is dat je ze zo van alle kanten kunt bekijken, van heel dichtbij! Sommige auto's zijn trouwens ook echt te koop.

Metropole Druten verhuurt ook ruimtes voor vergaderingen, evenementen, feesten... alles wat je je maar kunt bedenken. Ook dan kun je niet om de oldtimers heen, want ze staan zelfs in de enorme toegangshal met trap naar de zalen en horeca. Nog leuker: hou je receptie of evenement midden tussen de fraaie stalen rossen voor een heel bijzondere sfeer.

Metropole Druten in Druten leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.metropoledruten.nl

Foto: Metropole Druten © Emiel Janssen
Foto: Metropole Druten © Emiel Janssen