Vier populaire soorten bedrijfsuitjes

Voor een fantastisch dagje weg met de baas

Alle bedrijfsuitjes op DagjeWeg.NL Redactioneel door
Foto 1. De haven van Rotterdam in met de bus, uhh... boot van Splashtours. Foto: Splashtours Rotterdam

19 februari 2018 bijgewerkt: 11 juni 2019 Zakelijk Landelijk Niets houdt de sfeer op de werkvloer er zo goed in als een dagje weg met het hele team. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bedrijfsuitjes en teamuitjes het heel goed doen op DagjeWeg.NL. Bij deze top bedrijfsuitjes op DagjeWeg.NL is een dagje weg met de baas gegarandeerd een succes!

Het water op

Met het hele kantoor verkoeling zoeken, blijkt erg in trek te zijn. Zo staan er in de top honderd van populairste bedrijfsuitjes opvallend veel uitjes op en rondom het water. Het is natuurlijk ook heerlijk om af te koelen op of in het water als het kwik te hoog stijgt op kantoor. Bekijk snel de leukste bedrijfsuitjes op het water.

Niet voor watjes: stoere uitjes

Een actief en sportief bedrijfsuitje staat garant voor een adrenalineboost die nog weken na zal zinderen op kantoor. En wat is er heerlijker dan de deur van een muf kantoor achter je dicht te slaan en de frisse buitenlucht op te zoeken? Ga de strijd met collega's aan of kies juist voor een opdracht waarbij je moet samenwerken. Bekijk snel de leukste actieve bedrijfsuitjes.

Niks geen regen: indoor uitjes

Het Nederlandse weer kan nog wel eens tegenzitten als je net een bedrijfsuitje hebt gepland. Misschien is het wel winter en is het buiten steenkoud, of komt de regen met bakken uit de lucht vallen. Better safe than sorry, dus boek gewoon een indoor uitje! Ook binnen vier muren zijn heel wat avonturen te beleven met collega's. Bekijk snel de leukste indoor bedrijfsuitjes.

Uitjes op zelfgekozen locatie

Geen zin om lang in de auto te zitten? Gelukkig zijn er ook heel wat aanbieders van bedrijfsuitjes die naar je eigen kantoor of andere zelfgekozen locatie toekomen. Steek je handen samen met collega's uit de mouwen tijdens een workshop of laat een evenementenbureau een fantastisch feest neerzetten in je eigen kantoor of in het favoriete restaurant van je team. Bekijk snel de leukste bedrijfsuitjes op zelfgekozen locatie.

Foto 2. Tover je samen met je team een geweldige maaltijd op tafel? Foto: Kookparty
Foto 3. Daag je collega's uit tot de Schrootstrijd. Foto: De Spelerij

Laatst gewijzigd: 2019-06-11 15:27:21 · Gepubliceerd: 19 februari 2018 - 3565