friesland

Friesland Bedrijfsuitje (124)

Humphrey's Leeuwarden

LEEUWARDEN, FRIESLAND - Ga na een gezellige dag in Leeuwarden lekker dineren in de grootste vestiging van Humphrey's. Restaurant Humphrey's Leeuwarden serveert de lekkerste gerechten voor een zacht prijsje.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 27,50

kinderen vanaf € 12,50

Speelpark Duinen Zathe

APPELSCHA, FRIESLAND - Duinen Zathe in Appelscha is een attractiepark voor een gezellig dagje uit. Er zijn vele attracties en er is een overdekt theater. Leuk: kinderen kunnen hier in een trapauto op het verkeerscircuit hun rijbewijs halen.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 15,50

peuters vanaf € 5,00

Posthuis Theater

HEERENVEEN, FRIESLAND - Het Posthuis Theater is niet alleen het toneel van theatervoorstellingen, maar ook van huwelijken. Zeg 'ja' op het podium, terwijl de tranen van aanwezigen op het rode pluche vallen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen vanaf € 10,00

Weber Grill Academy - leer echt barbecueën in Joure

JOURE, FRIESLAND - Altijd weer dezelfde worstjes op de barbecue? Op de Weber Grill Academy leer je hoe je lekker kunt variëren op de barbecue. Zo laat jij je vrienden en familie straks versteld staan! Kijk het af van de professional en leer goed barbecueën.

elke dag geopend

entree vanaf € 99,99

Natuurcentrum Ameland

NES, FRIESLAND - Verken Ameland met het Natuurcentrum Ameland. Hier leer je meer over het ontstaan van het waddengebied. Vanuit het centrum kun je wadlopen onder leiding van een gids. Geniet en snuif de zilte zeelucht op.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

entree onbekend

De Ouwe Seun Bootjesverhuur

HARLINGEN, FRIESLAND - Op zoek naar een overgetelijk dagje weg? Maak dan een tochtje met De Oude Seun! Ga lekker vissen of maak een toch door de prachtige natuur van Friesland.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 7,00

kinderen vanaf € 4,00