friesland

Friesland Kinderen (95)

IJstijdenmuseum

BUITENPOST, FRIESLAND - Altijd al een archeoloog willen worden? Kom dan eens langs in het IJstijdenmuseum in Buitenpost, een leerzaam uitstapje. Fossielen, mineralen en zwerfstenen uit Friesland zijn hier te zien.

geopend, 's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 6,50

kinderen vanaf € 3,00

peuters gratis

Speelbos Joure

JOURE, FRIESLAND - Vind eindeloos speelplezier in Speelbos Joure. Het speelparadijs is overdekt en wel 1500 vierkante meter groot. Eindeloos genieten!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 6,50

Museumboerderij Ot en Sien

SURHUISTERVEEN, FRIESLAND - Een knikkerkanon, zenuwspiraal en knikkerlabyrint, wie kent het nog? In Museumboerderij Ot en Sien nemen oud-Hollandse spellen je mee terug in de tijd.

open op woensdag, donderdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 5,50

kinderen vanaf € 3,00

Camping Tjeukemeer

OLDEOUWER, FRIESLAND - Aan de noordzijde van het prachtige Friese Tjeukemeer ligt de rustieke Camping Tjeukemeer. Een camping met een haven en een mooi strandje op loopafstand.

elke dag geopend

entree onbekend

Camping De Koppenjan

JUBBEGA, FRIESLAND - Geniet van een ontspannen vakantie op het boerenland. Camping De Koppenjan is een kleinschalige camping met ongeveer 25 kampeerplaatsen en is uitermate geschikt voor gezinnen en natuurliefhebbers.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 6,50

kinderen vanaf € 3,00

Camping Tacozijl

LEMMER, FRIESLAND - Camping Tacozijl is een watersportcamping en is helemaal omringd door de Friese meren. Het is de ideale camping voor de watersport-minnende gezinnen met kinderen en voor senioren. De dichtstbijzijnde plaats is Lemmer.

elke dag geopend

entree vanaf € 10,00

Vakantiehuis Lindeval op de Wadden

VLIELAND, FRIESLAND - Waai lekker uit tijdens een weekendje of weekje Vlieland. Overnachten kan in vakantiehuis Lindeval, naar ontwerp van Utrechts architectenbureau Strand-NL. Het huis heeft zes slaapkamers en een terras met uitzicht op de duinen.

elke dag geopend

entree vanaf € 23,75

Van de redactie

UITagenda