friesland

Friesland Vriendinnendag (63)

Natuurcentrum Ameland

NES, FRIESLAND - Verken Ameland met het Natuurcentrum Ameland. Hier leer je meer over het ontstaan van het waddengebied. Vanuit het centrum kun je wadlopen onder leiding van een gids. Geniet en snuif de zilte zeelucht op.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

entree onbekend

Thermen Saunastate Gorredijk

GORREDIJK, FRIESLAND - Thermen Saunastate heeft diverse faciliteiten zoals een bubbelbad, zonnebanken en natuurlijk sauna's. Je kunt hier fantastisch zweten in een houtgestookte sauna. In een woonwagen!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 25,00

kinderen vanaf € 17,00

Zwembad de Blauwe Golf

LEEUWARDEN, FRIESLAND - Zwembad De Blauwe Golf in Leeuwarden heeft een groot overdekt recreatiebad met onder andere een bubbelbad, kleuterhoek, waterglijbaan en golfslagbad.

elke dag geopend

entree vanaf € 4,70

peuters vanaf € 2,00

De Ouwe Seun Bootjesverhuur

HARLINGEN, FRIESLAND - Op zoek naar een overgetelijk dagje weg? Maak dan een tochtje met De Oude Seun! Ga lekker vissen of maak een toch door de prachtige natuur van Friesland.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 7,00

kinderen vanaf € 4,00

Museum Sloten

SLOTEN, FRIESLAND - Neem een kijkje in het verleden van het Friese Sloten in Museum Stedhûs Sleat. En bewonder de bijzondere collectie toverlantaarns!

geopend, 's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 3,25

kinderen vanaf € 2,25

peuters gratis

Toeren met een solex of een DAF 33

HARICH, FRIESLAND - Ga terug in de tijd met een nostalgische solex of een prachtige DAF 33. Solex Verhuur Friesland heeft de leukste ideeën voor een dagje toeren, compleet met lange solexjas of zo'n grappig automaatje!

elke dag geopend

entree vanaf € 27,50