friesland

Friesland Groepsuitje (202)

Elfstedenhal Leeuwarden

LEEUWARDEN, FRIESLAND - Beleef winterpret in de overdekte Elfstedenhal in Leeuwarden. Of het nu vriest of dooit, hier kun je altijd de ijzers onderbinden. Kunstschaatsen, ijshockeyen, langebaanschaatsen en curling: het kan allemaal.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 6,00

kinderen vanaf € 4,50

Yankee Doodle

DRACHTEN, FRIESLAND - Yankee Doodle is een all-American familierestaurant. Het is self service: je loopt langs het buffet en de open keuken om je maaltijd samen te stellen. Overal zie typisch Amerikaanse dingen terug: Marilyn Monroe, Elvis Presley, grote auto's. USA!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

entree vanaf € 25,95

Oudheidkamer Bolsward

BOLSWARD, FRIESLAND - De Oudheidkamer in Bolsward is tijdelijk gesloten! Ontdek de geschiedenis van de stad Bolsward in de oudheidkamer in het voormalige gemeentehuis. Bijzonder is de collectie zilveren voorwerpen die in de stad zijn gemaakt.

geopend op afspraak of bel +31 (0)515 572 028 voor meer informatie

Landgoed De Slotplaats

BAKKEVEEN, FRIESLAND - Geniet midden in de natuur van een lekker kopje biologische thee, met een huisgebakken muffin of scone bij Theehuis De Slotplaats.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 16,00

kinderen vanaf € 8,00

peuters gratis

De Tijnjehoeve

BOORNZWAAG, FRIESLAND - Groepsaccommodatie, minicamping, vakantiehuis en jachthaven in één. De Tijnjehoeve in het Friese merengebied biedt zowel rustige overnachtingen als ruimte voor teambuilding.

elke dag geopend

entree vanaf € 7,75

Skischool Swing

HEERENVEEN, FRIESLAND - Echte Oostenrijks gediplomeerde skileraren leren bij Skischool Swing de fijne kneepjes van skiën en snowboarden. En dat allemaal binnen!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 39,95

kinderen vanaf € 37,50

Van de redactie