friesland

Friesland Groepsuitje (198)

Humphrey's Leeuwarden

LEEUWARDEN, FRIESLAND - Ga na een gezellige dag in Leeuwarden lekker dineren in de grootste vestiging van Humphrey's. Restaurant Humphrey's Leeuwarden serveert de lekkerste gerechten voor een zacht prijsje.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 27,50

kinderen vanaf € 12,50

Stadsherberg Het Wapen van IJlst

IJLST, FRIESLAND - Wie de Friese elfstedenstad IJlst wil ontdekken begint bij Stadsherberg Het Wapen van IJlst. Eerst een kopje koffie met gebak, dan de stad in en 's avonds terug voor een borrel en een overnachting.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 13,50

kinderen vanaf € 4,75

Aero-Balloons

OOSTERWOLDE, FRIESLAND - Aero-Balloons organiseert ballonvaarten in het noorden van het land. Ontdek de schoonheid van het Nederlandse landschap van bovenaf!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 149,00

kinderen vanaf € 100,00

Elfstedenhal Leeuwarden

LEEUWARDEN, FRIESLAND - Beleef winterpret in de overdekte Elfstedenhal in Leeuwarden. Of het nu vriest of dooit, hier kun je altijd de ijzers onderbinden. Kunstschaatsen, ijshockeyen, langebaanschaatsen en curling: het kan allemaal.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 6,00

kinderen vanaf € 4,50

Sauna Het Friese Woud

BOIJL, FRIESLAND - Even een momentje voor jezelf in Sauna Het Friese Woud. Geniet van diverse sauna's, verschillende zwembaden, een relaxtuin, een whirlpool en een heerlijke relaxruimte.

elke dag geopend

entree vanaf € 26,50

Rondvaardij Princenhof

EERNEWOUDE, FRIESLAND - Vertrek vanuit Eernewoude voor een rondvaart over de Friese meren. Kies uit een middag- of dagtocht of een moonlightcruise. De boot kan ook worden afgehuurd voor een varend feest.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 11,00

kinderen vanaf € 6,00

Van de redactie