Rijpaarden Verhuur Lok


-advertentiepositie-Rijpaarden Verhuur Lok

Een magische beleving: Terschelling verkennen te paard. Rijpaarden Verhuur Lok biedt groepsritten en privéritten op maat aan. Of je nou een beginnend of een ervaren ruiter bent; je kunt altijd bij de familie Lok terecht. Ook als je al een keer eerder op het eiland hebt gereden is het een prachtige beleving. De route die je rijdt is namelijk nooit hetzelfde en de natuur op Terschelling heeft elk seizoen weer zijn eigen charme.

Door bos en duinen

Je begint je rit door in het weiland kennis te maken met je paard, het te borstelen en op te zadelen. En hup, daar ga je! De paden zijn prachtig en niet altijd bekend bij toeristen. Zo heb je prachtige routes door het bos en rijd je zo langs een meer vol lepelaars in de duinen. In augustus helemaal geweldig: dan staan de duinen in bloei met prachtig paarse heide. Beginners kunnen rijden door het bos en in de duinen. Gevorderden kunnen ook op het strand rijden.

Boek een rit

Boek een rit door op locatie aan te kloppen of telefonisch te boeken. Let wel; soms is er niet genoeg animo voor een groepsrit en is alleen een privérit een optie. Hier betaal je meer voor, maar dan heb je een select gezelschap en heeft de instructeur meer tijd om je dingen te leren of samen dingen uit te proberen. Tijdens de rit krijg je ook nog van alles te horen over paarden en over wat er te doen is op Terschelling.

Rijpaarden Verhuur Lok in Landerum leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.rijpaardenverhuurlok.nl

Rijpaarden Verhuur Lok
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.