1

Uitstapjes vlakbij Aventoer indoor- en...

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve

burgum, Friesland (1.53km)  -  Kom helemaal tot rust in Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve. Geniet in één van de vele sauna's of laat je verwennen met een lekkere massage.

elke dag geopend 

Vakantiepark Bergumermeer

sumar, Friesland (1.72km)  -  Aan het Bergumermeer en het prinses Margrietkanaal ligt het Recreatiecentrum Bergumermeer. Een heerlijke camping voor iedereen die van watersporten houdt.

elke dag geopend 

Zwemparadijs Jonas en de Walvis

sumar, Friesland (1.72km)  -  Jonas en de Walvis is de ideale plek voor een leuk dagje met kinderen. Naast zwemmen kun je er ook klauteren en klimmen op speeltoestellen.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Vier een gezellige familiedag met oud-Hollandse spelletjes

sumar, Friesland (1.72km)  -  Aan het Friese Bergumermeer verzamelen families zich voor een gezellige dag samen. Om een rondvaart te maken, bij te kletsen of samen met z'n allen het water in te plonzen van het waterparadijs. En natuurlijk hoort hier lekker eten bij!

elke dag geopend 

Streekpad Noardlike Fryske Wâlden

burgum, Friesland (2.75km)  -  Loop langs kleine akkers omzoomd door houtwallen en elzensingels. Over de oude halepaden, verbindingsroutes die bewoners gebruikten om via andermans erf snel ergens te komen. Langs leuke Friese plaatsjes en door het Nationaal Park de Alde Feanen.

elke dag geopend 

De Fierljeppolder en Het Fierljepmuseum

noordbergum, Friesland (3.42km)  -  Altijd al eens willen fierljeppen? In het dorpje Noordbergum ga je helemaal los met deze typisch Friese sport. Next level slootje springen!

open op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Klompenmuseum Scherjon's Klompenmakerij

noardburgum, Friesland (3.5km)  -  Klompenmuseum Noardburgum produceert elke week honderden klompen. Kom kijken naar dit mooie ambacht!

's zondags gesloten 

De Schierstins

veenwouden, Friesland (5.84km)  -  De Schierstins is een van de weinige bewaarde kastelen in Friesland. De expositie Ljocht en Skaad laat zien hoe het er aan toe ging in kastelen en kloosters.

's maandags gesloten 

Recreatiepark Kuikhorne

zwaagwesteinde, Friesland (6.37km)  -  Voor rustzoekers en natuurliefhebbers is een vakantie op Recreatiepark Kuikhorne in Zwaagwesteinde een echte aanrader.

geopend, elke dag geopend 

Buitenplaats It Wiid

eernewoude, Friesland (6.64km)  -  Midden in het merengebied van Friesland in Eernewoude ligt Buitenplaats It Wiid. Een ruim opgezet park om te genieten van de natuur aan het water.

elke dag geopend 

Skûtsjemuseum Earnewâld

eernewoude, Friesland (6.65km)  -  Duik in het leven van de vroegere zeilschippers. Het Skûtsjemuseum Earnewâld laat alles zien over skûtsjes en het vroegere vissersleven. Spring maar aan boord en vaar een stukje met een skûtsje.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Rondvaardij Princenhof

eernewoude, Friesland (6.68km)  -  Vertrek vanuit Eernewoude voor een rondvaart over de Friese meren. Kies uit een middag- of dagtocht of een moonlightcruise. De boot kan ook worden afgehuurd voor een varend feest.

elke dag geopend 

Annage Skutsjesilen

earnewâld, Friesland (6.79km)  -  Bij Annage kan je vergaderen, skûtsjesilen en vele andere fantastische bedrijfsuitjes beleven in de groenste locatie aan het water van Friesland!

geopend op afspraak of bel +31 (0)511 53 93 39 

Park Vijversburg

tytsjerk, Friesland (6.85km)  -  Park Groot Vijversburg ligt in Tytsjerk, vlakbij Leeuwarden. Het is een historisch park met bomen van meer dan honderd jaar oud. In het park is veel ruimte voor cultuur. Zo is er een cultureel podium. Tussen de bomen ligt het landhuis Villa...

elke dag geopend 

Nationaal Park De Alde Feanen

earnewâld, Friesland (7.39km)  -  In het Nationaal Park De Alde Feanen ontdek je de prachtige Friese natuur. Geniet van open water, uitgestrekte rietvelden, moerassen en grasland.

geopend, elke dag geopend 

Camping It Wiid

eernewoude, Friesland (7.68km)  -  Camping It Wiid bevindt zich in een uniek natuurgebied in Friesland: Nationaal Park De Alde Feanen. Vanaf hier maken gasten mooie boottochten naar Grou of Leeuwarden met eigen boot of met een boot van It Wiid.

geopend, elke dag geopend 

Vakantie bij Farm-house

twijzelerheide, Friesland (7.78km)  -  Farm-house is een Bed & Breakfast en groepsaccommodatie in Twijzelerheide, vlak bij Dokkum. Overnachten in het mooie Friesland? Kies voor een gastvrij verblijf in dit ontbijthotel. Het is ook mogelijk een vakantiewoning te huren.

elke dag geopend 

Camping Simmerwille

earnewâld, Friesland (7.88km)  -  Sla je hengel uit, vaar door de smalle slootjes of wandel een stuk door de natuur! Als het gaat om genieten, ben je bij Camping Simmerwille op het juiste adres.

geopend, elke dag geopend 

Intratuin Drachten

drachten, Friesland (8.04km)  -  Verander niet alleen de tuin, pak ook het terras en de woonkamer even mee. Intratuin Drachten barst van de leuke woonaccessoires.

elke dag geopend 

Museum Dokkum

Museum Dokkum

Bestel makkelijk tickets In Museum Dokkum reis je terug in de tijd naar 754, toen de heilige Bonifatius in Dokkum werd vermoord. Maar was het wel moord en wat kwam hij eigenlijk doen in Dokkum? En wat gebeurde er daarna met het stadje? Kom erachter in dit boeiende museum.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Aventoer indoor- en outdoorpark