1

Ballorig Drachten




Ballorig Drachten

De grote glimlach die bij binnenkomst verschijnt op de vrolijke gezichtjes zegt het al. De binnenspeeltuin van Ballorig Drachten is een waar paradijs voor kinderen tot en met 12 jaar. Ballenbakken, glijbanen, trampolines en grote gekleurde blokken om mee te bouwen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Fanatiek klauteren, springen en rennen de avonturiertjes van hot naar her. Krijg ze aan het einde van de dag nog maar eens mee naar huis.

Peuterochtend

Voor de allerkleinsten kan het spelen tussen al die grote kinderen best spannend en overweldigend zijn. Daarom organiseert Ballorig iedere woensdag tot en met vrijdagochtend speciale peuterochtenden voor kinderen tot en met 4 jaar (niet tijdens feestdagen en vakanties). Wist je dat lekker spelen voor peuters niet alleen heel leuk is, maar ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling van de motoriek?

Schoolreisjes en kinderfeestjes

Het natuurlijk het allerleukste om samen te spelen met je klasgenootjes en je vriendjes. Daarom biedt Ballorig ook speciale arrangementen voor schoolreisjes en kinderfeestjes. Terwijl de kinderen samen lol trappen, drinken juffen, meesters en ouders rustig een bakje koffie of thee. Uitgespeeld? Dan zijn er frietjes, limonade en ijsjes ter afsluiting. Je hebt er geen kind aan. Ben je jarig? Maak dan de blits met een gaaf piraten- of prinsessenfeestje!

Ballorig Drachten in Drachten leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 11,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek www.ballorig.nl

Speel jezelf moe in Ballorig Drachten. Foto: Roel Pot
Speel jezelf moe in Ballorig Drachten. Foto: Roel Pot