Zwembaden

Zwembaden - vind een zwembad in...

Zwembaden (299)

Duik in de tropen bij Omnium Goes

GOES, ZEELAND - Een dag in Omnium Goes is met recht een tropische ervaring. Bij dit subtropisch zwemparadijs hoort een echt tropisch bos, waar achter elke boom en een plant een verhaal schuilt. Ontdek het, en duik dan in de lazy river!

elke dag geopend

entree vanaf € 6,95

peuters vanaf € 1,50

Zwembad De Meerkamp

AMSTELVEEN, NOORD-HOLLAND - Zwembad De Meerkamp beschikt over binnen- en buitenzwembaden. Daarnaast is er een vijftig meter lange waterglijbaan. Een leuk uitje bij mooi en slecht weer!

elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

peuters gratis

Bad Hesselingen Meppel

MEPPEL, DRENTHE - Volop vermaak en ontspanning is te vinden in het subtropische zwembad Bad Hesselingen Meppel. Naast zwemmen ontspan je heerlijk in het saunaplein!

elke dag geopend

entree vanaf € 5,10

peuters vanaf € 3,30

Openluchtzwembad Leussinkbad

LAREN, GELDERLAND - Op warme dagen biedt het water van Openluchtzwembad Leussinkbad heerlijke verkoeling. En in de ligweide kun je ontspannen genieten van de zon!

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 3,50

Openluchtzwembad De Fuut

REEUWIJK, ZUID-HOLLAND - De Fuut is een mooi openluchtzwembad in Reeuwijk voor een gezellig dagje weg in de buitenlucht. Het zwembad heeft drie verschillende baden en een grote ligweide.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,00

kinderen vanaf € 3,00

peuters gratis

Zwembad Duikerdel

NOORD-SCHARWOUDE, NOORD-HOLLAND - Heerlijk bubbelen, poedelen of fanatiek baantjes trekken: Zwembad Duikerdel is leuk voor het hele gezin!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 4,50

kinderen vanaf € 4,00

peuters vanaf € 2,00

Zwembad De Koet

KOCKENGEN, UTRECHT - Zwembad de Koet is de trots van het dorpje Kockengen. Geniet op zomerse dagen van de gemoedelijke sfeer, een lekker ijsje en een frisse plons in het heerlijke water.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 4,25

Zomerbad Peize

PEIZE, DRENTHE - Ontdek de trots van het Drentse dorpje Peize: Zomerbad Peize. Bij mooi weer kan hier genoten worden van het heerlijke water en de zon!

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 3,50

Zwembad De Waterlelie

AALSMEER, NOORD-HOLLAND - Lekker sportief baantjes trekken, zwemles, babyzwemmen of recreatiezwemmen. Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt talloze mogelijkheden voor iedereen.

elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

peuters vanaf € 2,00

Van de redactie