noord-holland

Noord Holland Zwembad (26)

Openluchtzwembad Molenkoog

DEN BURG, NOORD-HOLLAND - Het zoute water van de Waddenzee even zat? Neem dan voor de afwisseling eens een frisse duik in het gezellige openluchtzwembad Molenkoog op Texel!

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 3,55

peuters gratis

Openluchtzwembad Het Zwet

WORMER, NOORD-HOLLAND - Geniet van een prachtig uitzicht over de watervennen van Wormer in openluchtzwembad Het Zwet. Sjees van de glijbaan of neem een verkoelende duik in het water!

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

Zwembad De Heerenduinen

IJMUIDEN, NOORD-HOLLAND - In zwembad De Heerenduinen in IJmuiden geniet jong en oud van spetterend water. Glij van de glijbaan en bubbel op de bruisbanken!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,30

kinderen vanaf € 4,80

Zwembad De Meerkamp

AMSTELVEEN, NOORD-HOLLAND - Zwembad De Meerkamp beschikt over binnen- en buitenzwembaden. Daarnaast is er een vijftig meter lange waterglijbaan. Een leuk uitje bij mooi en slecht weer!

elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

peuters gratis

Het Flevoparkbad

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Lekker spartelen in het water en met mooi weer bijbruinen op de ligweide. In het Flevoparkbad kom je de zomer wel door!

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 3,35

kinderen vanaf € 3,25

peuters gratis

Openluchtzwembad De Zien

UITGEEST, NOORD-HOLLAND - Zoek bij openluchtzwembad De Zien in Uitgeest in de zomer heerlijk verkoeling in het water of kom lekker zonnen en bruin worden op de ligweide.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 4,00

peuters gratis

Zwembad De Bever

SINT PANCRAS, NOORD-HOLLAND - Geniet van de zon op een ligbed of maak een handstand in het water. Zwembad de Bever maakt van een zwemuitje een heerlijke vakantiedag!

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 6,00

kinderen vanaf € 5,00

peuters vanaf € 2,00

Zwembad De Witte Brug

CASTRICUM, NOORD-HOLLAND - Ga een gevecht aan met het grote speelbeest in het water, glij van de glijbaan en klauter op de matten. Bij Zwembad De Witte Brug verveel je je geen moment!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,30

kinderen vanaf € 3,90

peuters vanaf € 2,40

Zwemparadijs Calluna

DE KOOG, NOORD-HOLLAND - Kom zwemmen in Zwemparadijs Calluna! Ga van de 85 meter lange glijbaan of ontspan in de ruime whirlpools met massagefunctie.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 5,50

peuters vanaf € 1,50

Zwembad De Zandzee

BUSSUM, NOORD-HOLLAND - Zwembad De Zandzee heeft onder meer een wedstrijdbad en een peuterbad in de stijl van Nijntje. Elke vrijdagavond is er discozwemmen voor kinderen!

elke dag geopend

entree vanaf € 5,50

Zwembad Sijsjesberg

HUIZEN, NOORD-HOLLAND - Tussen bos en hei ligt het prachtige openluchtzwembad Sijsjesberg verscholen. Met een duikplank, glijbaan en ligweiden kan hier worden genoten van de zomer.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

peuters gratis

Zwembad De Lieberg

HILVERSUM, NOORD-HOLLAND - In Zwembad De Lieberg kom je niet om te chillen. Zwem zo snel als je kunt door het wedstrijdbad van 25 meter en verbeter je conditie!

elke dag geopend

entree vanaf € 4,90