noord-holland

Noord Holland Zwembad (26)

Zwembad De Bever

SINT PANCRAS, NOORD-HOLLAND - Geniet van de zon op een ligbed of maak een handstand in het water. Zwembad de Bever maakt van een zwemuitje een heerlijke vakantiedag!

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 6,00

kinderen vanaf € 5,00

peuters vanaf € 2,00

Zwembad De Witte Brug

CASTRICUM, NOORD-HOLLAND - Ga een gevecht aan met het grote speelbeest in het water, glij van de glijbaan en klauter op de matten. Bij Zwembad De Witte Brug verveel je je geen moment!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,30

kinderen vanaf € 3,90

peuters vanaf € 2,40

Het Flevoparkbad

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Lekker spartelen in het water en met mooi weer bijbruinen op de ligweide. In het Flevoparkbad kom je de zomer wel door!

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 3,35

kinderen vanaf € 3,25

peuters gratis

Zwembad De Waterdam

VOLENDAM, NOORD-HOLLAND - Roetsjen in de wildwaterkreek, discozwemmen of gewoon even genieten in de whirlpool? In zwembad De Waterdam in Volendam kun je alle kanten op.

elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

Zwembad De Heerenduinen

IJMUIDEN, NOORD-HOLLAND - In zwembad De Heerenduinen in IJmuiden geniet jong en oud van spetterend water. Glij van de glijbaan en bubbel op de bruisbanken!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,30

kinderen vanaf € 4,80

Openluchtzwembad Het Zwet

WORMER, NOORD-HOLLAND - Geniet van een prachtig uitzicht over de watervennen van Wormer in openluchtzwembad Het Zwet. Sjees van de glijbaan of neem een verkoelende duik in het water!

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

De Mirandabad

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Geniet van het warme water in 'De Mirandabad'. Naast heerlijke bubbelbaden, whirlpools, stoomcabines en kruidenbaden kun je bij mooi weer ook buiten zwemmen.

elke dag geopend

entree vanaf € 4,25

Zwembad De Zandzee

BUSSUM, NOORD-HOLLAND - Zwembad De Zandzee heeft onder meer een wedstrijdbad en een peuterbad in de stijl van Nijntje. Elke vrijdagavond is er discozwemmen voor kinderen!

elke dag geopend

entree vanaf € 5,50

Zwembad Boerhaavebad

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Als de zon schijnt is het heerlijk genieten in het kleine buitenbad van Boerhaavebad Haarlem. Beginnen de eerste druppels te vallen? Zwem dan gauw via het luikje naar het recreatiebad.

elke dag geopend

entree vanaf € 5,20

Zwembad Duikerdel

NOORD-SCHARWOUDE, NOORD-HOLLAND - Heerlijk bubbelen, poedelen of fanatiek baantjes trekken: Zwembad Duikerdel is leuk voor het hele gezin!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 4,50

kinderen vanaf € 4,00

peuters vanaf € 2,00

Zwemparadijs Calluna

DE KOOG, NOORD-HOLLAND - Kom zwemmen in Zwemparadijs Calluna! Ga van de 85 meter lange glijbaan of ontspan in de ruime whirlpools met massagefunctie.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 5,50

peuters vanaf € 1,50

Openluchtzwembad De Zien

UITGEEST, NOORD-HOLLAND - Zoek bij openluchtzwembad De Zien in Uitgeest in de zomer heerlijk verkoeling in het water of kom lekker zonnen en bruin worden op de ligweide.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 4,00

peuters gratis

Recreatiebad Enkhuizerzand

ENKHUIZEN, NOORD-HOLLAND - Baantjes trekken, relaxen in de stoomcabine of meedoen aan aquajoggen. In Recreatiebad Enkhuizerzand is er voor jong en oud van alles te beleven!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,50

kinderen vanaf € 4,50

peuters vanaf € 2,60