Uitstapjes vlakbij De Mirandabad

The Upside Down Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.67km)  -  The Upside Down Amsterdam is een ode aan de moderne Nederlandse cultuur. Dropjes, dancemuziek, Mondriaan: bewonder allerlei typisch Hollandse dingen in spectaculaire themakamers met een extreem hoge selfiewaarde.

RAI Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.91km)  -  Het RAI Theater in de Amsterdam RAI is een van de grootste theaterzalen van Amsterdam. Dit ultramoderne theater is voorzien van de nieuwste snufjes het gebied van podiumtechniek. Hier treden grote binnenlandse en buitenlandse artiesten op.

RAI Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.07km)  -  RAI Amsterdam is één van de bekendste evenementenhallen van Nederland. Deze indrukwekkende locatie is makkelijk bereikbaar en heeft een oppervlakte van maar liefst 87.000 vierkante meter.

Museum De Dageraad

amsterdam, Noord-Holland (1.26km)  -  In Museum De Dageraad dompel je jezelf onder in de wereld van de beroemde kunst- en architectuurstroming de Amsterdamse School én het bekende Plan Zuid van architect H.P. Berlage.

Da Vinci: Genius

amsterdam, Noord-Holland (1.51km)  -  Tijdelijk te zien: immersive experience over Leonardo da Vinci. Omringd door enorme projecties van zijn werk duik je in Da Vinci: Genius onder in het brein van deze bijzondere geleerde en kunstenaar.

CC Amstel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.65km)  -  Aan de Amstel, midden in de Amsterdamse wijk De Pijp, ligt CC Amstel. Het culturele clubhuis noemt zichzelf een 'ontmoetingsplaats voor theater, muziek en cultuur'.

VR Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.78km)  -  Lasergamen in een andere wereld, zelf vliegen en zombies uitschakelen: beleef samen de wildste avonturen bij VR Amsterdam.

ReLove Exchange Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.85km)  -  Neem meteen de kleren mee die je zelf niet meer wilt dragen als je gaat shoppen bij ReLove Exchange, want je kunt hier ook verkopen. Je krijgt meteen je geld. Cash kan, maar je kunt ook kiezen voor tweemaal zoveel store credits. Voor de nieuwe...

ABN AMRO Kunstruimte

amsterdam, Noord-Holland (1.91km)  -  ABN AMRO verzamelt al veertig jaar kunst. Bewonder de grootste bedrijfscollectie van Nederland in de kunstruimte in entreehal van het hoofdkantoor in Amsterdam.

MiniMarkt

amsterdam, Noord-Holland (2.06km)  -  Shoppen in Amsterdam? Neem een kijkje bij MiniMarkt, een klein warenhuis met tijdloze kinderkleding, decoraties en veel speelgoed

De Kookfabriek Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.19km)  -  Volg een kookworkshop bij De Kookfabriek en maak je eigen twee-, drie- of viergangenmenu onder begeleiding van een professional. Na de kookles eet je natuurlijk zelf lekker alles op!

Heineken Experience

amsterdam, Noord-Holland (2.24km)  -  Liefhebbers van het wereldberoemde goudgele gerstenat kunnen terecht in de voormalige Heineken-brouwerij in Amsterdam. Bestaan er eigenlijk wel volwassen wereldburgers die nog geen Heineken bier gedronken hebben?

Art experience RTXP in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.25km)  -  Door de geschiedenis wandelen aan de hand van 50 iconische schilderijen? Dat kan bij art experience RTXP in Amsterdam. Prachtig geschilderde studies van de meesterwerken laten zien hoe de schilderkunst steeds weer veranderde.

Amstelsport

amsterdam, Noord-Holland (2.25km)  -  Lekker sporten in de buitenlucht, maar toch dicht bij de stad? Amstelsport biedt groepen van vijf tot honderd personen daarvoor de ideale gelegenheid.

Amsterdam Canal Cruises

amsterdam, Noord-Holland (2.29km)  -  Een feestje vieren, Amsterdam ontdekken of genieten van een heerlijk diner? Ontdek de schoonheid van de Amsterdamse grachten in een rondvaartboot van Canal Cruises.

Classic Boat Tours

amsterdam, Noord-Holland (2.36km)  -  Salonboot huren of mee met een rondvaartboot in Amsterdam? Classic Boat Tours bezorgt je een fantastische reis. Er is een keuze uit drie salonboten: de La Reine, de Libelle en de Prix d'eau.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Mirandabad