Uitstapjes vlakbij De Mirandabad

The Upside Down Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.67km)  -  The Upside Down Amsterdam is een ode aan de moderne Nederlandse cultuur. Dropjes, dancemuziek, Mondriaan: bewonder allerlei typisch Hollandse dingen in spectaculaire themakamers met een extreem hoge selfiewaarde.

elke dag geopend 

Actie: Boek online je tickets

Speeltuin Amstelpark

amsterdam, Noord-Holland (0.82km)  -  Glij van de glijbaan en bewaar je evenwicht op de touwladders. Kom spelen in speeltuin Amstelpark!

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Strandzuid Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.91km)  -  Strandzuid is de ideale strandlocatie: makkelijk bereikbaar, comfortabel en in gelegen in de leukste stad van Nederland.

gesloten, open van  2 mei t/m 28 september, van 11:00 uur tot 01:00 uur 

RAI Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.91km)  -  Het RAI Theater in de Amsterdam RAI is een van de grootste theaterzalen van Amsterdam. Dit ultramoderne theater is voorzien van de nieuwste snufjes het gebied van podiumtechniek. Hier treden grote binnenlandse en buitenlandse artiesten op.

elke dag geopend 

Knijn Bowling en Restaurant

amsterdam, Noord-Holland (0.99km)  -  Knijn Bowling en Restaurant in Amsterdam is de plek voor een gezellig avondje bowlen en sfeervol dineren. Knijn biedt diverse arrangementen voor een feestje.

elke dag geopend 

Minigolf & Pannenkoekenrestaurant Amstelpark

amsterdam, Noord-Holland (1.05km)  -  Kom midgetgolfen in het Amstelpark! Achttien holes zorgen hier voor een hele uitdaging.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Eindeloos jumpen bij Jumpsquare Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.21km)  -  In Jumpsquare Amsterdam is de sky the limit. Speel al jumpend een potje basketbal, maak sierlijke salto's en laat je vallen in een enorm luchtkussen. Hier jump je de hele dag!

elke dag geopend 

Watersport bij Kanoschool.nl

wormer, Noord-Holland (1.22km)  -  Kanoschool.nl is niet voor watjes! Kanopolo, raften of probeer de waveski eens uit! Kanoën gebeurt in de grachten van Amsterdam, maar Kanoschool.nl kom je ook tegen op het strand.

elke dag geopend 

Museum De Dageraad

amsterdam, Noord-Holland (1.26km)  -  In Museum De Dagenraad dompel je jezelf onder in de wereld van de beroemde kunst- en architectuurstroming de Amsterdamse School én het bekende Plan Zuid van architect H.P. Berlage.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

CC Amstel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.65km)  -  Aan de Amstel, midden in de Amsterdamse wijk De Pijp, ligt CC Amstel. Het culturele clubhuis noemt zichzelf een 'ontmoetingsplaats voor theater, muziek en cultuur'.

elke dag geopend 

AkzoNobel Essential Art Space

amsterdam, Noord-Holland (1.71km)  -  Bezoek de AkzoNobel Essential Art Space voor bijzondere kunst en diverse tentoonstellingen. Rondleidingen zijn mogelijk op afspraak.

doordeweeks geopend 

VR Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.78km)  -  Lasergamen in een andere wereld, zelf vliegen en zombies uitschakelen: beleef samen de wildste avonturen bij VR Amsterdam.

elke dag geopend 

ReLove Exchange Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.85km)  -  Neem meteen de kleren mee die je zelf niet meer wilt dragen als je gaat shoppen bij ReLove Exchange, want je kunt hier ook verkopen. Je krijgt meteen je geld. Cash kan, maar je kunt ook kiezen voor tweemaal zoveel store credits. Voor de nieuwe...

elke dag geopend 

ABN AMRO Kunstruimte

amsterdam, Noord-Holland (1.91km)  -  ABN AMRO verzamelt al veertig jaar kunst. Bewonder de grootste bedrijfscollectie van Nederland in de kunstruimte in entreehal van het hoofdkantoor in Amsterdam.

doordeweeks geopend 

Intratuin Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.96km)  -  Intratuin Amsterdam heeft niet alleen alles voor de tuin, het is bijvoorbeeld ook mogelijk een foto op tuincanvas af te drukken.

elke dag geopend 

Shoppen op de Albert Cuyp

amsterdam, Noord-Holland (1.99km)  -  Bezoek de Albert Cuypmarkt! De markt is met zijn honderden kramen een fenomeen in Groot-Mokum en ver daarbuiten.

's zondags gesloten 

MiniMarkt

amsterdam, Noord-Holland (2.06km)  -  Shoppen in Amsterdam? Neem een kijkje bij MiniMarkt, een klein warenhuis met tijdloze kinderkleding, decoraties en veel speelgoed

elke dag geopend 

Marbles vintage & design Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.15km)  -  Felle zomerjurkjes, leuke petjes, pastel broeken, de disco look of een gave suède rok: grote kans dat je het vindt bij Marbles vintage & design

elke dag geopend