Uitstapjes vlakbij Natuurgebied Ilperveld

Veerpont Ilpendam-Landsmeer

ilpendam, Noord-Holland (2.56km)  -  Pontveer Ilpendam-Landsmeer staat bekend als 'het pontje van Ilpendam'. Elke dag vaart de pont heen en weer over het Noord-Hollands kanaal.

elke dag geopend 

Openluchtzwembad De Breek

landsmeer, Noord-Holland (2.76km)  -  In de zomer is buitenzwembad De Breek in Landsmeer een goede plek om af te koelen en te zonnen.

geopend, elke dag geopend 

Historische Vereniging Oud Broek in Waterland

broek in waterland, Noord-Holland (3.22km)  -  Historische Vereniging Oud Broek in Waterland organiseert verschillende rondleidingen en activiteiten voor het behoud van de historie van het dorp.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 403 17 34 

Grietje Tump Museum

landsmeer, Noord-Holland (3.28km)  -  Ga terug in de tijd in het Grietje Tump Museum, dat vol staat met voorwerpen uit de vorige eeuw zoals meubels, sieraden en doopjurken.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 631 34 55 / +31 (0)6 53 41 33 81 

Pannenkoekenhuis De Witte Swaen

broek in waterland, Noord-Holland (3.33km)  -  Bij Pannenkoekenhuis De Witte Swaen in Broek in Waterland eten gasten goedkoop en lekker! Kies uit maar liefst zestig verschillende soorten pannenkoeken.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Darteldome Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (3.83km)  -  Indoor speeltuin Darteldome in Amsterdam is hartstikke leuk voor jonge kinderen. Glij van de vulkaan of van de bandenglijbaan af!

elke dag geopend 

I-Jump Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (3.86km)  -  Kom springen bij I-Jump Amsterdam en beleef alle diverse jump zones. Ontdek de sport area waar je jumpend dodgeball en basketbal kunt spelen of verken de free-jump area en kom vrij springen. Bij

elke dag geopend 

Clip 'n Climb Amsterdam - TIJDELIJK GESLOTEN

amsterdam, Noord-Holland (3.86km)  -  Klimwanden met net een beetje extra waar je zonder klimpartner op kunt klimmen, die vind je bij Clip 'n Climb Amsterdam.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Boerderij De StadsHoeve

amsterdam, Noord-Holland (4.19km)  -  Kom kijken bij boerderij de StadsHoeve, een boerderij onder de rook van Amsterdam. Even lekker uitblazen na de drukte van de stad. Op de stadsboerderij kun je je verjaardag vieren of je bruiloft organiseren.

elke dag geopend 

Friendship Sports Centre: vergaderlocatie en...

amsterdam, Noord-Holland (4.4km)  -  Bij Friendship Sports Centre sporten kinderen met een handicap op een manier die bij hen past. Het centrum biedt ook ruimte voor zakelijke bijeenkomsten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 333 1234 

Recreatiegebied Het Twiske

oostzaan, Noord-Holland (4.5km)  -  Recreatiegebied Het Twiske ligt ten noorden van Amsterdam. Het gebied is ongeveer 650 hectare groot en bestaat voornamelijk uit water: ideaal dus voor waterrecreatie.

elke dag geopend 

BoulesBitesBar Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4.54km)  -  Beleef een bijzondere Jeudeboule-ervaring bij BoulesBitesBar in Amsterdam. Ontdek een mix van fanatiek Jeudeboulen met een hapje en een drankje.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Stal Oostwal

amsterdam, Noord-Holland (4.55km)  -  In de groene omgeving vlak bij Broek en Waterland ligt Stal Oostwal. Hier doen ze van alles om kinderen een leuke dag te bezorgen. Daar spelen niet alleen hun pony's een grote rol bij, maar ook stoere trialbikes.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 28 34 95 99 

Sterrenwacht Vesta

oostzaan, Noord-Holland (4.57km)  -  Leer alles over de wonderlijke wereld van de sterren bij Sterrenwacht Vesta.

open op vrijdag 

Winkelcentrum Boven 't Y

amsterdam, Noord-Holland (4.63km)  -  Ga lekker winkelen in winkelcentrum Boven 't Y in Amsterdam. Je slaagt vast en zeker bij een van de honderdvijftig winkels!

elke dag geopend 

Complete zeildag, inclusief harinkje happen in Volendam

amsterdam, Noord-Holland (4.96km)  -  Ook zo'n zin in een heerlijk dagje op het water? Zeilerlei verzorgt de leukste zeiltochten van Amsterdam naar Marken, Volendam of Pampus. Ga mee een harinkje happen!

geopend, elke dag geopend 

Lasertag Amsterdam

Lasertag Amsterdam

5% korting Test je talenten als scherpschutter tijdens een potje lasertag. Een actief en spannend spel in Amsterdam West. Schuil snel achter één van de obstakels en zorg ervoor dat je gun is bijgeladen. Speur je tegenstander op en wees hem te slim af!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Natuurgebied Ilperveld