1

Muziekgebouw aan 't IJ
Muziekgebouw aan 't IJ

Het ontwerp van het Muziekgebouw won al meerdere architectuurprijzen en is dan ook een lust voor het oog. Aan drie zijden omringd door het IJ klinken er de tonen van eigentijdse muziek.

De concertzaal van het Muziekgebouw aan 't IJ is een van de modernste ter wereld. Door het beweegbare plafond komt elke klank volledig tot zijn recht. Ook zijn de wanden rond het podium verplaatsbaar, waardoor het podium ruimte biedt voor zowel intieme kamermuziek als voor orkesten. De grote concertzaal heeft 725 zitplaatsen of 1500 staanplaatsen. De kleine zaal beschikt over 100 zitplaatsen. Na een geweldige muzikale ervaring begeven bezoekers zich richting de begane grond om na te genieten in restaurant Zouthaven. Bij het Muziekgebouw aan 't IJ kunnen ook allerlei muziekworkshops gevolgd worden. Het muziekgebouw is tevens de perfecte locatie voor evenementen, presentaties of congressen.

Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Muziekgebouw aan 't IJ