amsterdam uitmetjepartner

Amsterdam Romantische uitjes (53)

Stijlvol dineren in de Dinner Train

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Uit eten op een wel hele unieke locatie: de coupé van de Dinner Train! De trein brengt je door het Groene Hart terwijl jij geniet van een viergangendiner. Mmm!

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 4017173 voor meer informatie

entree vanaf € 89,00

Splendor Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Splendor is een ontmoetingsplek, een club, een werkplek, een muzikaal laboratorium en nog veel meer. Bezoek een van de bijzondere concerten en ervaar het zelf!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 12,50

Bekijk the Rock Stars of Art in het Moco Museum

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - In het Moco Museum aan het Museumplein hangt het werk van de rocksterren uit de kunstwereld. Iconische kunst, popart en moderne streetart met een knipoog én een boodschap. Combineer een dagje Amsterdam met het Moco Museum!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 12,50

kinderen vanaf € 7,50

peuters gratis

DeLaMar Theater

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Het DeLaMar Theater kent een lange geschiedenis, al vanaf 1947. Wim Sonneveld stond hier vaak op de planken. Nu is het theater helemaal vernieuwd en heeft het een divers aanbod voor liefhebbers van onder andere theater, musicals en cabaret.

elke dag geopend

entree vanaf € 15,00

Comedytrain in Toomler

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Lachen, gieren en brullen in de Toomler met komedianten als Henry van Loon, Daniël Arends, Peter Pannekoek en Hans Teeuwen.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag

entree vanaf € 16,50

Pasta e Basta Restaurant

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Pasta e Basta Restaurant heeft een menukaart met Italiaanse wijnen en gerechten. Er is ook een wijnbar waar bezoekers kunnen genieten van een huiswijntje.

elke dag geopend

entree vanaf € 37,00

Hop on-Hop off Boat Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - De Hop on-Hop off Boat vaart dwars door het prachtige Amsterdam. De boot brengt je langs het Anne Frankhuis, het Rijksmuseum en het Rembrandtplein.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 24,50

kinderen vanaf € 11,25

peuters gratis