amsterdam vriendinnendag

Amsterdam Vriendinnendag (129)

Stijlvol dineren in de Dinner Train

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Uit eten op een wel hele unieke locatie: de coupé van de Dinner Train! De trein brengt je door het Groene Hart terwijl jij geniet van een viergangendiner. Mmm!

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 4017173 voor meer informatie

entree vanaf € 89,00

De Nachtwachtwandeling

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Loop de Nachtwachtwandeling door het oudste deel van Amsterdam en volg de route die het beroemde schilderij De Nachtwacht heeft afgelegd. In de wandeling Rembrandts Laatste Jaren ontdek je het verhaal van het Eedverbond der Batavieren.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 25,00

Rederij Aemstelland

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Rederij Aemstelland heeft vier echte salonboten en organiseert hiermee rondvaarten door de oude grachten van Amsterdam. Of stap op de watertaxi en laat je overzetten van de ene kade naar de andere. De salonboten zijn ook te huur voor groepen.

geopend op afspraak of bel +31 (0) 20 42 292 22 voor meer informatie

entree vanaf € 38,00

CP113

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - CP113 - aan de Czaar Peterstraat 113 - is een creatieve conceptstore met kleding, vintage meubels en een koffiecafé.

's maandags gesloten

entree vanaf € 2,00

Strandzuid Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Strandzuid is de ideale strandlocatie: makkelijk bereikbaar, comfortabel en in gelegen in de leukste stad van Nederland.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 9,50

Koninklijk Theater Carré

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Elke artiest in Nederland droomt ervan ooit op het podium van Koninklijk Theater Carré te mogen staan. Bezoek het oudste en mooiste theater van Nederland!

elke dag geopend

entree vanaf € 6,50

Van de redactie