1

Uitstapjes vlakbij Theater Bellevue

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (2.1km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

DeLaMar Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.03km)  -  Het DeLaMar Theater kent een lange geschiedenis, al vanaf 1947. Wim Sonneveld stond hier vaak op de planken. Nu is het theater helemaal vernieuwd en heeft het een divers aanbod voor liefhebbers van onder andere theater, musicals en cabaret.

De Melkweg

amsterdam, Noord-Holland (0.09km)  -  De Melkweg in Amsterdam staat bol van creativiteit. Dans, theater, film, muziek en fotografie komen hier samen.

Vondelpark Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.13km)  -  Op vijf minuten van het Leidseplein en op loopafstand van het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum ligt in Amsterdam het bekende Vondelpark. Een oase van groen in de drukte van de stad.

Jimmy Woo

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  De luxe club Jimmy Woo in Amsterdam staat bekend als een stijlvolle nachtclub met een uniek interieur. Alleen de beste dj's mogen er draaien.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Theater Bellevue