Uitstapjes vlakbij Theater De Omval

Natuurpark Spoorzicht

diemen, Noord-Holland (0.64km)  -  Natuurpark Spoorzicht ligt precies tussen de A1 en een spoorbaan. Het natuurgebiedje hoort bij de 'Diemer Scheg', een trekroute voor wilde dieren, zoals vossen en ringslangen.

elke dag geopend 

Veilinghuis De Eland

diemen, Noord-Holland (0.98km)  -  Hier krijg je een complete indruk van de collecties en van hoe het er aan toegaat op een veiling. Dompel jezelf onder in de bijzondere wereld van Veilinghuis De Eland.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Jumpen op de trampolines van Street Jump Diemen

diemen, Noord-Holland (1.46km)  -  Ren net als je favoriete superhelden tegen de muur op, maak vette sprongen en eindig in de zachte foampit. Bij Jump XL kun je losgaan zonder bang te zijn dat je hard valt!

elke dag geopend 

Monkey Town Diemen

diemen, Noord-Holland (1.46km)  -  Regen houdt je niet tegen om een dag lol te beleven bij Monkey Town Diemen. Jumpen op de trampoline, klauteren door de tunnels van speeltoestellen, lasergamen of losgaan in de disco: het kan hier allemaal!

elke dag geopend 

Jaap Eden IJsbaan

amsterdam, Noord-Holland (1.6km)  -  Kom naar Jaap Eden IJsbaan en beleef het oer-Hollandsche schaatsgevoel in de buitenlucht!

geopend elke dag geopend 

VROG - trampolinepark

amsterdam, Noord-Holland (1.68km)  -  Ontdek trampolinepark VROG (als FROG!) in Amsterdam en leef je uit op alle toestellen. Kom langs en beleef de combinatie van jumpen en freerunning met verschillende platforms, verplaatsbare hindernissen en nog veel meer!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Leer alles over begrafenissen en uitvaarten

amsterdam, Noord-Holland (1.86km)  -  Het Nederlands Uitvaart Museum vertelt op een open wijze over de geschiedenis van begraven en hoe wij omgaan met de dood.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bijlmerbios Filmhuis

amsterdam-zuidoost, Noord-Holland (1.87km)  -  Bekijk in het Bijlmerbios Filmhuis indrukwekkende films die op een of andere manier iets te maken hebben met de Bijlmer.

open op zondag, donderdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag 

House of Bird - bierproeverij en natuur

diemen, Noord-Holland (2.09km)  -  House of Bird staat voor bier en natuur! Bij dit proeflokaal van Bird Brewery in het Diemerbos kun je niet alleen hun bijzondere bieren proeven, maar ook de natuur intrekken of meegaan met natuurexcursies.

elke dag geopend 

Op stap met Local Nature Guide

diemen, Noord-Holland (2.09km)  -  Ontdek de natuur van Nederland met de excursies en gidsen van Local Nature Guide.

geopend op afspraak of bel  

Birdroute Diemerbos - wie vindt de vogels?

diemen, Noord-Holland (2.09km)  -  Wie vindt de vogels op de Birdroute en heeft een vogeldiploma verdiend? Kinderen (en hun ouders) genieten volop op de Birdroute in het Diemerbos.

elke dag geopend 

Museumhuis Gemeenlandshuis Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.13km)  -  Met zicht op de Zuiderzee zetelde het Hoogheemraadschap in het Gemeenlandshuis in Amsterdam. Bewonder de mooiste delen van dit bijzonder statige huis, wat een keer per maand open is voor bezoek.

open op zondag 

Speelbos Banjerbossie

diemen, Noord-Holland (2.17km)  -  Oude kleren en laarzen aan, banjeren maar! In het Diemens bos beleven kinderen eindeloze avonturen in hun Banjerbossie met spannende wilgentunnels, een pontje en een kabelbaan.

elke dag geopend 

Feesten en vergaderen in Huize Frankendael

amsterdam, Noord-Holland (2.36km)  -  Huize Frankendael stelt haar prachtige achttiende-eeuwse stijlkamers open voor feesten en vergaderingen. Jouw bijeenkomst krijgt een bijzonder tintje met deze historische buitenplaats als decor.

elke dag geopend 

Moderne kunst in Huize Frankendael

amsterdam, Noord-Holland (2.36km)  -  Huize Frankendael combineert een historische buitenplaats met hedendaagse kunst. Een spannende combinatie die elke zondag gratis te bekijken is.

elke dag geopend 

VR Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.52km)  -  Lasergamen in een andere wereld, zelf vliegen en zombies uitschakelen: beleef samen de wildste avonturen bij VR Amsterdam.

elke dag geopend 

Reuring markt op IJburg

amsterdam, Noord-Holland (2.61km)  -  Reuring is een gezellige zaterdagse markt in de haven van IJburg. Met groente en fruit, kaas, noten, haring, kinderkleding, schoenen en gereedschap. Er zijn elke week optredens en kinderactiviteiten.

open op zaterdag 

Nederlands Philharmonisch Orkest - Nederlands Kamerorkest

amsterdam, Noord-Holland (2.65km)  -  Geniet van prachtige concerten van dit jonge orkest met een rijke historie. Het Philharmonisch Orkest en het Nederlandse Kamerorkest laat menig hart sneller kloppen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Intratuin Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.69km)  -  Intratuin Amsterdam heeft niet alleen alles voor de tuin, het is bijvoorbeeld ook mogelijk een foto op tuincanvas af te drukken.

elke dag geopend 

Het Flevoparkbad

amsterdam, Noord-Holland (2.69km)  -  Lekker spartelen in het water en met mooi weer bijbruinen op de ligweide. In het Flevoparkbad kom je de zomer wel door!

gesloten, open van  1 mei t/m 5 september, van 10:00 uur tot 17:30 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Theater De Omval