Uitstapjes vlakbij Theater De Omval

Natuurpark Spoorzicht

diemen, Noord-Holland (0.64km)  -  Natuurpark Spoorzicht ligt precies tussen de A1 en een spoorbaan. Het natuurgebiedje hoort bij de 'Diemer Scheg', een trekroute voor wilde dieren, zoals vossen en ringslangen.

Veilinghuis De Eland

diemen, Noord-Holland (0.98km)  -  Hier krijg je een complete indruk van de collecties en van hoe het er aan toegaat op een veiling. Dompel jezelf onder in de bijzondere wereld van Veilinghuis De Eland.

Monkey Town Diemen

diemen, Noord-Holland (1.46km)  -  Regen houdt je niet tegen om een dag lol te beleven bij Monkey Town Diemen. Jumpen op de trampoline, klauteren door de tunnels van speeltoestellen, lasergamen of losgaan in de disco: het kan hier allemaal!

VROG - trampolinepark

amsterdam, Noord-Holland (1.68km)  -  Ontdek trampolinepark VROG (als FROG!) in Amsterdam en leef je uit op alle toestellen. Kom langs en beleef de combinatie van jumpen en freerunning met verschillende platforms, verplaatsbare hindernissen en nog veel meer!

Speelbos Banjerbossie

diemen, Noord-Holland (2.17km)  -  Oude kleren en laarzen aan, banjeren maar! In het Diemens bos beleven kinderen eindeloze avonturen in hun Banjerbossie met spannende wilgentunnels, een pontje en een kabelbaan.

VR Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.52km)  -  Lasergamen in een andere wereld, zelf vliegen en zombies uitschakelen: beleef samen de wildste avonturen bij VR Amsterdam.

Reuring markt op IJburg

amsterdam, Noord-Holland (2.61km)  -  Reuring is een gezellige zaterdagse markt in de haven van IJburg. Met groente en fruit, kaas, noten, haring, kinderkleding, schoenen en gereedschap. Er zijn elke week optredens en kinderactiviteiten.

BumperZ Bubble Voetbal

leiden, Zuid-Holland (2.74km)  -  Een uitje met vrienden, sportteam of studentenvereniging wordt ronduit hilarisch met een potje BumperZ Bubble Voetbal. Beuk er lekker op los en lach je rot om iedereen die over het veld rolt.

Kinderboerderij Bijlmerweide

amsterdam, Noord-Holland (2.78km)  -  Maak kennis met Betsie en Truus! Deze varkens en de andere dieren op de boerderij zitten al op je te wachten. Maak een huifkartocht over het terrein of geniet van een kopje thee met zelfgemaakte honing. Kinderen kunnen zich uitleven in de...

De Kookfabriek Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (3.06km)  -  Volg een kookworkshop bij De Kookfabriek en maak je eigen twee-, drie- of viergangenmenu onder begeleiding van een professional. Na de kookles eet je natuurlijk zelf lekker alles op!

Joe's Garage weggeefwinkel

amsterdam, Noord-Holland (3.1km)  -  In Joe's Garage weggeefwinkel geven ze echt alles weg. Alles wat te goed is om weggegooid te worden wordt hier verzameld en kun je gratis op komen halen. Of breng hier de spullen die je kwijt wilt en zet die terug voor wat je meeneemt. Win-win.

Da Vinci: Genius

amsterdam, Noord-Holland (3.34km)  -  Tijdelijk te zien: immersive experience over Leonardo da Vinci. Omringd door enorme projecties van zijn werk duik je in Da Vinci: Genius onder in het brein van deze bijzondere geleerde en kunstenaar.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Theater De Omval