Amsterdam Canal Cruises

Amsterdam Canal Cruises

Feest, op ontdekkingstocht door Amsterdam of genieten van een heerlijk diner: het kan bij Amsterdam Canal Cruises.
Het rondvaartbedrijf verzorgt een boottocht vanuit de gezelligste wijk van Amsterdam: De Pijp. De steiger bevindt zich op loopafstand van het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en de Albert Cuypmarkt.

De hoofdstad van Nederland is op haar mooist vanaf het water. Het is dus niet gek dat jaarlijks meer dan drie miljoen mensen een rondvaart door de Amsterdamse grachten maken. Tijdens de City Canal Cruise ontdekt u de mooiste plekjes van Amsterdam, zoals het VOC-schip, de Gouden Bocht en het Muziekgebouw aan het IJ. Een rondvaart door de zeventiende-eeuwse grachten blijft indrukwekkend!

Iets te vieren? Dan is een borrelvaart een goed idee. Tijdens de anderhalf uur durende vaartocht zorgen obers dat uw gasten worden voorzien van bier, frisdrank en wijn. Het is zelfs mogelijk om persoonlijk opgehaald en weggebracht te worden! Ook voor een gezellige lunch of diner verwelkomt Amsterdam Canal Cruises u met open armen.

Amsterdam Canal Cruises in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Amsterdam Canal Cruises

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.