Uitstapjes vlakbij Amsterdam Canal Cruises

Heineken Experience

amsterdam, Noord-Holland (0.05km)  -  Liefhebbers van het wereldberoemde goudgele gerstenat kunnen terecht in de voormalige Heineken-brouwerij in Amsterdam. Bestaan er eigenlijk wel volwassen wereldburgers die nog geen Heineken bier gedronken hebben?

Art experience RTXP in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.12km)  -  Door de geschiedenis wandelen aan de hand van 50 iconische schilderijen? Dat kan bij art experience RTXP in Amsterdam. Prachtig geschilderde studies van de meesterwerken laten zien hoe de schilderkunst steeds weer veranderde.

ReLove Exchange Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.5km)  -  Neem meteen de kleren mee die je zelf niet meer wilt dragen als je gaat shoppen bij ReLove Exchange, want je kunt hier ook verkopen. Je krijgt meteen je geld. Cash kan, maar je kunt ook kiezen voor tweemaal zoveel store credits. Voor de nieuwe...

Amstelkerk

amsterdam, Noord-Holland (0.58km)  -  De Amstelkerk is meer dan alleen een historisch gebouw; het is een levendige culturele hotspot waar je kunt genieten van muziekevenementen, lezingen en tentoonstellingen. Een must-visit voor cultuurliefhebbers.

Museum Van Loon

amsterdam, Noord-Holland (0.59km)  -  Aan de prachtige Amsterdamse Keizersgracht staat het woonhuis van de regentenfamilie Van Loon. Neem een kijkje en vergaap je aan het chique interieur!

Foam Fotografiemuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.67km)  -  Foam is een museum met internationaal allure. Fotografie komt hier in al haar facetten aan bod, van documentaire tot mode, van eigentijds tot historisch. De tentoonstellingen wisselen regelmatig, dus je ziet steeds iets nieuws.

Paradiso Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.69km)  -  Paradiso Amsterdam hoeft bijna geen verdere aanduiding. Iedereen kent dit poppodium en clubhuis dat ook wel dé poptempel van Nederland wordt genoemd. Het is gevestigd in een voormalig kerkgebouw van De Vrije Gemeente van Amsterdam.

Van Gogh Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.69km)  -  In het Van Gogh Museum hangen meer dan 200 schilderijen van de bekende kunstenaar Vincent van Gogh. Bekijk de beroemde meesterwerken.

Rembrandts Amsterdam Experience

amsterdam, Noord-Holland (0.72km)  -  Neem plaats in het Amsterdamse leven van meesterschilder Rebrandt van Rijn: Rembrandts Amsterdam Experience aan het Leidseplein. Een digitale voorstelling vol videoprojecties en special effects!

CC Amstel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.72km)  -  Aan de Amstel, midden in de Amsterdamse wijk De Pijp, ligt CC Amstel. Het culturele clubhuis noemt zichzelf een 'ontmoetingsplaats voor theater, muziek en cultuur'.

Winkelen in Amsterdam - Utrechtsestraat

amsterdam, Noord-Holland (0.75km)  -  Waar kun je beter winkelen dan in Amsterdam, onze veelzijdige hoofdstad? Ontdek de in het oog springende winkels in de Utrechtsestraat. Deze winkels zijn gespecialiseerd in onder meer lifestyle, interieur, cadeaus, muziek en literatuur.

Max Euwe Centrum

amsterdam, Noord-Holland (0.77km)  -  Schaakliefhebbers zullen hem wel kennen: Max Euwe. De enige Nederlands wereldkampioen schaken wordt geëerd in het Max Euwe Centrum.

Amsterdam Pipe Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.79km)  -  De pijproker leert in het museum zijn voorvaderen kennen. Ook wie geïnteresseerd is in pijpen en roken, moet het Amsterdam Pipe Museum eens bezoeken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Amsterdam Canal Cruises