1

Uitstapjes vlakbij Fietsroute UNESCO...

-in the spotlights-

Turf Real Life Gaming

aalsmeer, Noord-Holland (0.51km)  -  Gold Creek is een verlaten Westerndorp waar een schat verborgen ligt. Weten jullie het goud te vinden of is het andere team jullie te snel af? Speel deze of een van de andere twee spannende real life games of kom laser gamen in het dorp.

Roy's Magic Theater

aalsmeer, Noord-Holland (1.03km)  -  Kinderen die van magie houden, vieren hun verjaardagsfeestje in Roy's Magic Theater! Leer goochelen van illusionist Roy en zijn assistent Justin.

Bloemenveiling Aalsmeer

aalsmeer, Noord-Holland (2.73km)  -  Loop binnen in de bloemenveiling en zie de verkopers en inkopers 'live' strijden om de goedkoopste bloemen! Duizenden bloemen en planten staan al klaar op de veilingvloer.

Skischool Amstelveen

aalsmeer, Noord-Holland (2.76km)  -  Bereid je voor op de wintersportvakantie! Bij de Skischool in Amstelveen kun je je technieken bijslijpen. Je kunt hier ook voor het eerst kennismaken met skiën. De indoorhal heeft een bewegende skihelling, die bestaat uit een rollende band van...

Panoramaterras Schiphol

schiphol, Noord-Holland (3.03km)  -  Vanaf het panoramaterras op Schiphol bekijk je op je gemak de vliegtuigen en platformen. In de omgebouwde Fokker 100 die op het terras staat, kun je zelf 'luchtervaring' opdoen.

Rijksmuseum Schiphol

amsterdam, Noord-Holland (3.15km)  -  Op Schiphol hangt achter de douane een kleine collectie schilderijen uit het Rijksmuseum. Bewonder kosteloos van de 19de-eeuwse Nederlandse schilderkunst.

Zwembad De Waterlelie

aalsmeer, Noord-Holland (3.38km)  -  Lekker sportief baantjes trekken, zwemles, babyzwemmen of recreatiezwemmen. Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt talloze mogelijkheden voor iedereen.

Rolstoeldansen

amstelveen, Noord-Holland (3.67km)  -  Een lichamelijk beperking is geen beperking om te dansen! Stichting Rolstoeldansen Nederland maakt deze recreatieve activiteit mogelijk voor gehandicapten en niet-gehandicapten waarbij muziek en beweging een belangrijke rol speelt.

CRASH Luchtoorlog- & Verzetsmuseum '40-'45

aalsmeerderbrug, Noord-Holland (3.68km)  -  CRASH Luchtoorlog- & Verzetsmuseum '40-'45 vertelt het verhaal van de op Nederlands grondgebied neergestorte gevechtsvliegtuigen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Bekijk restanten van de vliegtuigen en persoonlijke bezittingen van de piloten,...

Workshop sieraden maken

amstelveen, Noord-Holland (3.87km)  -  Maak je eigen sieraad met een workshop sieraden maken van Charmed Jewels. Binnen een paar uur heb je je eigen creatie van zilverklei gemaakt, onder begeleiding van een expert.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Fietsroute UNESCO Werelderfgoed


-advertentiepositie-