De Melkweg

amsterdam, Noord-Holland (0.07km)  -  De Melkweg in Amsterdam staat bol van creativiteit. Dans, theater, film, muziek en fotografie komen hier samen.

DeLaMar Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Het DeLaMar Theater kent een lange geschiedenis, al vanaf 1947. Wim Sonneveld stond hier vaak op de planken. Nu is het theater helemaal vernieuwd en heeft het een divers aanbod voor liefhebbers van onder andere theater, musicals en cabaret.

Vondelpark Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.12km)  -  Op vijf minuten van het Leidseplein en op loopafstand van het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum ligt in Amsterdam het bekende Vondelpark.

Internationaal Theater Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.12km)  -  Het Internationaal Theater Amsterdam biedt voor ieder wat wils. Van theater tot toneel en van musical tot workshops. Voor jong en oud een geweldig dagje weg!

Theater Bellevue

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  Geniet bij Theater Bellevue in hartje Amsterdam van een heerlijke avond vol cultuur en vermaak met een ruime keuze van voorstellingen en optredens.

Pathé City Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.17km)  -  Geniet van de nieuwste films in de eigentijdse en intieme bioscoop Pathé City in het hartje van Amsterdam.

Amsterdam Pipe Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  De pijproker leert in het museum zijn voorvaderen kennen. Ook wie geïnteresseerd is in pijpen en roken, moet het Amsterdam Pipe Museum eens bezoeken.

Max Euwe Centrum

amsterdam, Noord-Holland (0.26km)  -  Schaakliefhebbers zullen hem wel kennen: Max Euwe. De enige Nederlands wereldkampioen schaken wordt geëerd in het Max Euwe Centrum.

Whisky Café L&B

amsterdam, Noord-Holland (0.29km)  -  Geniet van de intense smaak van whisky tijdens een whiskyproeverij bij Whisky Café L&B in Amsterdam. Er zijn verschillende whiskymenu's samengesteld.

Rembrandts Amsterdam Experience

amsterdam, Noord-Holland (0.3km)  -  Neem plaats in het Amsterdamse leven van meesterschilder Rebrandt van Rijn: Rembrandts Amsterdam Experience aan het Leidseplein. Een digitale voorstelling vol videoprojecties en special effects!

Paradiso Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.31km)  -  Paradiso Amsterdam hoeft bijna geen verdere aanduiding. Iedereen kent dit poppodium en clubhuis dat ook wel dé poptempel van Nederland wordt genoemd. Het is gevestigd in een voormalig kerkgebouw van De Vrije Gemeente van Amsterdam.

The Small Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.31km)  -  De voorgevel van Paradiso is omgetoverd tot mini-museum. Werp tijdens je bezoek eens een blik in één van de voormalige mededelingenkastjes, hier is iedere maand een ander kunstwerk te zien!

Divection Duikopleidingen

amsterdam, Noord-Holland (0.31km)  -  Leer duiken bij Divection Duikopleidingen! Neem een introductieduik of start met een cursus. Geniet van de wondere onderwaterwereld.

Huis Marseille, Museum voor Fotografie

amsterdam, Noord-Holland (0.36km)  -  In Huis Marseille aan de Keizersgracht in Amsterdam bewonder je steeds wisselende fototentoonstellingen. Moderne fotografie met een internationale insteek staat hierbij altijd centraal.

Leer Amsterdam kennen in een klassiek grachtenpand

amsterdam, Noord-Holland (0.43km)  -  Maak kennis met het Werelderfgoed in Amsterdam: de grachtengordel. Grachtenmuseum Amsterdam, gevestigd in een prachtig klassiek dubbel grachtenhuis in het centrum, vertelt de geschiedenis van dit bijzondere stukje stadsuitbreiding.

Reflex Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.47km)  -  Galerie Reflex Amsterdam biedt plek aan hedendaagse kunstvormen. Loop eens binnen voor een dosis moderne kunst!

P.C. Hooftstraat

amsterdam, Noord-Holland (0.55km)  -  Shoppen in de PC Hooftstraat is een belevenis op zich. Vergaap je aan dure kleding of spot bekende mensen.

Walking Dinner Den Haag

amsterdam, Noord-Holland (0.57km)  -  Goede restaurants in een mooie stad. Den Haag heeft de toerist veel te bieden! Geniet van al dit goeds in één avond met een Walking Dinner.

Walking Dinner Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.57km)  -  Heb je het eerste gerecht naar binnen? Tijd om weer verder te gaan. Een Walking Dinner is een heerlijk driegangendiner, niet in één restaurant, maar in drie verschillende. Zo zie je nog eens wat!

Moordspeldiner - een soort Cluedo

amsterdam, Noord-Holland (0.57km)  -  Lekker eten en een moord oplossen? Dat kan tijdens het Moordspeldiner. Samen met professionele acteurs speel jij in een aflevering van een spannende misdaadserie.

Walking Dinner Utrecht

utrecht, Utrecht (0.57km)  -  Eerst een voorgerecht, dan in een volgend restaurant het hoofdgerecht en dan... het nagerecht nog! Geniet van een uitgebreid diner-en-wandel-arrangement met een gids door de stad Utrecht. Holland Tour Guides verzorgt het gehele arrangement.

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Jimmy Woo