1

Uitstapjes vlakbij Recreatiegebied Spaarnwoude

Museumhuis Buitenplaats Beeckestijn

velsen-zuid, Noord-Holland (3.21km)  -  Amsterdamse regentenfamilies zochten regelmatig een toevlucht buiten de stad. Buitenplaats Beeckestijn is een van de weinige buitenplaatsen die in z'n geheel bewaard is gebleven - en die je kunt bezoeken!

Sauna van Egmond

haarlem, Noord-Holland (3.86km)  -  Stap even uit de sleur van alledag en kom ontspannen bij Thermen Beauty Sauna van Egmond. Geniet van de sauna's, rustruimtes en schoonheidsbehandelingen.

Ruïne van Brederode

santpoort-zuid, Noord-Holland (4.16km)  -  De Ruïne van Brederode is tegenwoordig een bijzondere plek voor feestjes en tentoonstellingen, maar vroeger was het dertiende-eeuwse Kasteel Brederode een levendige plek!

Honkbal en Softbal Museum

haarlem, Noord-Holland (4.19km)  -  Maak kennis met de roemruchte geschiedenis van de honkbalsport in Nederland in het Nederlands Honkbal en Softbal Museum, gevestigd in het Pim Mulier Stadion in Haarlem.

Sauna Ridderrode

santpoort-zuid, Noord-Holland (4.32km)  -  Geniet van de kruidengeuren in de kruidentempel. Neem plaats op het marmer van het Caldarium en kom verfrist uit de citroensauna. Bij Sauna Ridderrode hebben ze een sauna voor iedereen.

Draaiorgelmuseum

haarlem, Noord-Holland (4.88km)  -  Schuddend met een centenbakje, terwijl het orgel speelt... Draaiorgels zijn vaak prachtig gedecoreerde instrumenten. Kom kijken in het Draaiorgelmuseum naar de meest bijzondere draaiorgels!

Feestlocatie Vanouds het Dorpshuys

bloemendaal, Noord-Holland (5.01km)  -  In het centrum van het Noord-Hollandse Bloemendaal ligt Vanouds het Dorpshuys. Het pand is in 1929 gebouwd en doet nu dienst als vergader- en feestlocatie. Maak gebruik van de sfeervolle zalen met opvallende lampen en glas-in-loodramen.

IJsbaan Haarlem

haarlem, Noord-Holland (5.19km)  -  Trek de ijzers uit het vet en leef je uit op de kunstijsbaan in Haarlem. Daarna is het lekker bijkomen in het restaurant met een kopje warme chocomel met slagroom.

De Lichtfabriek

haarlem, Noord-Holland (5.37km)  -  De Lichtfabriek in Haarlem is een karakteristieke locatie voor alle soorten evenementen. De industriële look geeft het gebouw een stoer uiterlijk.

Museum van de Geest | Dolhuys

haarlem, Noord-Holland (5.44km)  -  Museum van de Geest is een modern museum over de werking van de menselijke geest. Stap in een eeuwenoude dolcel, luister naar confronterende verhalen en ontdek nog meer over wie je zelf eigenlijk bent.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Recreatiegebied Spaarnwoude