Uitstapjes vlakbij Cruquius Museum

Speelbos Meermond

heemstede, Noord-Holland (0.54km)  -  Buiten spelen doe je in Speelbos Meermond, waar je kunt spelen tot je groen ziet. Het speelbos zit vol uitdagingen voor kinderen en kleuters.

elke dag geopend 

Intratuin Cruquius

cruquius, Noord-Holland (1.01km)  -  Alles voor de tuin én interieur is te vinden bij Intratuin Cruquius! De hond kan er ook terecht, want er is zelfs een hondenwasstraat.

's zondags gesloten 

Kinderboerderij Heemstede

heemstede, Noord-Holland (1.53km)  -  Kinderboerderij Heemstede is dé plek voor een leuk dagje uit voor kinderen. Cavia's kammen of geiten borstelen, het kan allemaal!

elke dag geopend 

Blitz Skincare

heemstede, Noord-Holland (1.61km)  -  Onthaast en ontspan in de spa van Blitz Skincare. Faciliteiten als gewichtloos drijven in een zoutwaterbad en een massage op een verwarmde zandbank maken van deze spa iets bijzonders.

's zondags gesloten 

Speeltuin Groenendaal

heemstede, Noord-Holland (1.7km)  -  Groenendaal is een eeuwenoud wandelbos, waar kinderen heerlijk kunnen spelen in Speeltuin Groenendaal. Naast de speeltuin ligt kinderboerderij 't Molentje.

soms geopend op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bedrijfsuitjes met Summerscape

haarlem, Noord-Holland (2.1km)  -  Summerscape biedt verschillende bedrijfsuitjes aan in Amsterdam, Haarlem en in musea. Interactief en verrassend! Ontdek de Haarlemse hofjes of speel het komische Crazy 88.

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant De Konijnenberg

heemstede, Noord-Holland (2.25km)  -  Hip en Hollands, dat is pannenkoekenhuis 'De Konijnenberg'. Zowel Jip en Janneke als het meisje met de parel een plekje hebben een plekje in het gezellige roodblauwe interieur gekregen.

elke dag geopend 

Het Kunstfort Vijfhuizen

vijfhuizen, Noord-Holland (2.42km)  -  Bezoek het Kunstfort Vijfhuizen en ontdek een fort dat is ingericht als museum voor hedendaagse moderne kunst.

open op zondag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Claus Bowling

hoofddorp, Noord-Holland (2.54km)  -  Kom gezellig bowlen met vrienden, familie of collega's bij Claus Bowling. Of kies voor de nieuwe bowlingsensatie Hyperbowlen, een mix tussen bowlen en gamen! Het centrum is ook geschikt voor een feest of vergadering.

elke dag geopend 

Historisch Museum Haarlemmermeer

hoofddorp, Noord-Holland (2.59km)  -  De drooglegging van de Haarlemmermeerpolder is in heel de wereld bekend. Bekijk het hele verhaal erachter in het Historisch Museum Haarlemmermeer.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op donderdag en vrijdag 

Linnaeushof - de grootste speeltuin van Europa

heemstede, Noord-Holland (2.73km)  -  In de grootste speeltuin van Europa bestaat verveling niet. Bennie Broek staat klaar in Linnaeushof om iedere bezoeker te verwelkomen. Een dag vol avontuur! Durf jij het aan?

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 23 oktober, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Kinderboerderij De Houthoeve

haarlem, Noord-Holland (3.36km)  -  De geschiedenis van De Houthoeve gaat ver terug. Het hertenkamp bestaat al sinds 1828. In 1967 is daar een kinderboerderij bijgekomen.

's maandags gesloten 

Zwembad Boerhaavebad

haarlem, Noord-Holland (3.5km)  -  Als de zon schijnt is het heerlijk genieten in het kleine buitenbad van Boerhaavebad Haarlem. Beginnen de eerste druppels te vallen? Zwem dan gauw via het luikje naar het recreatiebad.

elke dag geopend 

Pannenkoekenhuis De Oase

vogelenzang, Noord-Holland (3.84km)  -  Niets is na een wandeling zo lekker als een pannenkoek! Kom genieten bij pannenkoekenrestaurant De Oase aan de hoofdingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

's maandags gesloten 

Amsterdamse Waterleidingduinen

vogelenzang, Noord-Holland (4.16km)  -  De Amsterdamse Waterleidingduinen is het grootste natuurgebied aan de Nederlandse kust. Struin door de duinen, de bossen en de heide en geniet van de natuur.

elke dag geopend 

Frans Hals Museum (Hof)

haarlem, Noord-Holland (4.29km)  -  In het Frans Hals Museum bewonder je oude kunst, hedendaagse kunst en een prikkelende mix van oud en nieuw. Het museum heeft twee locaties: Hof en Hal. Locatie Hof is het gebouw van het oorspronkelijke Frans Hals Museum.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Verwey Museum Haarlem

haarlem, Noord-Holland (4.34km)  -  Leer alles over de rijke historie van Haarlem. Aan de hand van een film, voorwerpen en wisselende exposities gaan bezoekers terug in de tijd in Verwey Museum Haarlem.

elke dag geopend 

ABC Architectuurcentrum Haarlem

haarlem, Noord-Holland (4.34km)  -  In ABC Architectuurcentrum vind je alles over stedenbouw in Haarlem.

's maandags gesloten 

37PK - Platform voor kunsten Haarlem

haarlem, Noord-Holland (4.36km)  -  In het culturele hart van Haarlem bevindt zich de thuisbasis van kunstenaarsplatform 37PK. Hier organiseren zij tentoonstellingen en allerlei andere kunstgerelateerde activiteiten.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Koepel Kathedraal Haarlem

haarlem, Noord-Holland (4.36km)  -  Architect Joseph Cuypers speelde met licht bij de bouw van de Koepel Kathedraal Haarlem. Leer meer over de kathedraal in het KathedraalMuseum in de cryptes van de kerk.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Cruquius Museum