Uitstapjes vlakbij Cruquius Museum

Speelbos Meermond

heemstede, Noord-Holland (0.54km)  -  Buiten spelen doe je in Speelbos Meermond, waar je kunt spelen tot je groen ziet. Het speelbos zit vol uitdagingen voor kinderen en kleuters.

Blitz Skincare

heemstede, Noord-Holland (1.61km)  -  Onthaast en ontspan in de spa van Blitz Skincare. Faciliteiten als gewichtloos drijven in een zoutwaterbad en een massage op een verwarmde zandbank maken van deze spa iets bijzonders.

Speeltuin Groenendaal

heemstede, Noord-Holland (1.7km)  -  Groenendaal is een eeuwenoud wandelbos, waar kinderen heerlijk kunnen spelen in Speeltuin Groenendaal. Naast de speeltuin ligt kinderboerderij 't Molentje.

Claus Bowling

hoofddorp, Noord-Holland (2.54km)  -  Kom gezellig bowlen met vrienden, familie of collega's bij Claus Bowling. Of kies voor de nieuwe bowlingsensatie Hyperbowlen, een mix tussen bowlen en gamen! Het centrum is ook geschikt voor een feest of vergadering.

EXPO Greater Amsterdam

vijfhuizen, Noord-Holland (3.25km)  -  In het Noord-Hollandse Vijfhuizen staat een van de meest multifunctionele platforms van West-Nederland voor zakelijke evenementen en entertainment: EXPO Greater Amsterdam. Het glazen gebouw met een dak van zonnepanelen is alleen al een...

Zwembad Boerhaavebad

haarlem, Noord-Holland (3.5km)  -  Als de zon schijnt is het heerlijk genieten in het kleine buitenbad van Boerhaavebad Haarlem. Beginnen de eerste druppels te vallen? Zwem dan gauw via het luikje naar het recreatiebad.

Pannenkoekenhuis De Oase

vogelenzang, Noord-Holland (3.84km)  -  Niets is na een wandeling zo lekker als een pannenkoek! Kom genieten bij pannenkoekenrestaurant De Oase aan de hoofdingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Frans Hals Museum (Hof)

haarlem, Noord-Holland (4.29km)  -  In het Frans Hals Museum bewonder je oude kunst, hedendaagse kunst en een prikkelende mix van oud en nieuw. Het museum heeft twee locaties: Hof en Hal. Locatie Hof is het gebouw van het oorspronkelijke Frans Hals Museum.

Verwey Museum Haarlem

haarlem, Noord-Holland (4.34km)  -  Leer alles over de rijke historie van Haarlem in het Verwey Museum. Film, historische voorwerpen en wisselende exposities nemen je mee terug in de tijd.

Koepel Kathedraal Haarlem

haarlem, Noord-Holland (4.36km)  -  Architect Joseph Cuypers speelde met licht bij de bouw van de Koepel Kathedraal Haarlem. Leer meer over de kathedraal in het KathedraalMuseum in de cryptes van de kerk.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Cruquius Museum