1

Uitstapjes vlakbij Gooische Vrouwen Tour

Pannenkoeken bakken & quizen in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.02km)  -  Een gezellig oud-Hollands avondje met een quiz, pannenkoeken en karaoke. Plezier van vroeger, maar dan samen met vrienden of collega's. Vier een uitbundig Hollands feestje in het hart van Amsterdam!

Dagje Plat Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.02km)  -  Beleef Amsterdam op z'n platst! Smartlappen zingen of paaldansen onder leiding van de Mokumse Joke... Dat betekent rode oortjes!

Sterrentour Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.02km)  -  Een wijntje met mevrouw Van Breukhoven of een plotselinge ontmoeting met Jeroen Pauw. In Amsterdam ga je op jacht naar bekende Nederlanders met de Sterrentour.

Oud-Hollandse spelletjes met karaoke

amsterdam, Noord-Holland (0.02km)  -  Gooi die kelen maar los tijdens een karaokehit en win extra punten! Wie is het beste in sjoelen, stokgooien of vier-op-een-rij? Speel samen met collega's oud-Hollandse spelen in het Accijnshuis van Amsterdam en je ontdekt het vanzelf.

Crimineel dagje in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.02km)  -  De spannendste verhalen uit het criminele verleden van Amsterdam maak je zelf mee tijdens een crimineel dagje in Amsterdam. Ga mee met een oud-rechercheur en verzamel zelf bewijsmateriaal.

Ik Hou Van Holland Quiz

amsterdam, Noord-Holland (0.02km)  -  Zin in een feestje? Beleef deze quiz in een echt Amsterdams café! Samen met de charmante spelleider ga je aan de slag met originele vragen en opdrachten, karaoke en natuurlijk mooie prijzen.

Lachdag Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.02km)  -  De Workshop Lachen is de ultieme manier om weer samen met collega's, vriendinnen en familie in een deuk te liggen.

Sterrenspeurtocht Volendam

volendam, Noord-Holland (0.02km)  -  Ga tijdens de Sterrenspeurtocht op zoek naar de huizen van de Bekende Volendammers als Jan Keizer en Annie Schilder.

Sherlocked Escaperooms Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Slechts veertig procent van de groepen ontrafelt het geheim. Lukt het jou en je team om op tijd te ontsnappen uit de escaperooms in de Beurs van Berlage?

Beurs van Berlage

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  De Beurs van Berlage is een mijlpaal in de geschiedenis van de architectuur. Het is gebouwd tussen 1898 en 1903 door de prominente architect Hendrik Berlage.

Open Boat Tours Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Aan boord van de Open Boat Tours merk je meteen: Amsterdam is het mooist vanaf het water! Varend door de grachten zoekt de sloep een weg naar de mooiste plekjes van de hoofdstad.

Museum Ons' Lieve Heer op Solder

amsterdam, Noord-Holland (0.12km)  -  Is het een kerk? Is het een huis? Het Museum Ons' Lieve Heer op Solder is één van de oudste musea van Amsterdam, stammend uit 1661. In dit museum is een overzicht van de Hollandse Gouden Eeuw te bewonderen.

Brouwerij De Prael

amsterdam, Noord-Holland (0.12km)  -  Ontdek de heerlijke bieren van Brouwerij De Prael in het proeflokaal aan de Oudezijds Armsteeg. Geniet in de knusse ambiance van allerlei bijzondere bieren.

Oude Kerk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.13km)  -  Ontdek het oudste gebouw van Amsterdam in een nieuw jasje. De kerk blijft oud, maar de inhoud is nieuw. Bekijk de verschillende kunsttentoonstellingen!

Sexmuseum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.19km)  -  Seksualiteit is van alle tijden. Er is door de eeuwen heen echter wel een hoop veranderd. Kom erachter in Sexmuseum de Venustempel.

Erotisch Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.19km)  -  Het Erotisch Museum staat midden op de beroemde Wallen. Hier staat de kunst van het verleiden centraal.

Friendship Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.2km)  -  Onderuitgezakt op een sloep van het zonnetje genieten of juist in een overdekte boot de stad verkennen. Friendship Amsterdam laat je met een vaartocht naar keuze Amsterdam vanaf het water zien.

BODY WORLDS: The Happiness Project

amsterdam, Noord-Holland (0.2km)  -  Ongegeneerd mensen kijken, maar dan net even anders. Bij BODY WORLDS: The Happiness Project krijg je een indrukwekkend inkijkje in ons lichaam en in wat ons gelukkig maakt.

De Toverschool

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  Word een echte Harry Potter of Hermelien bij de Toverschool van Celsius Magic. Ontwikkel tovertalent en ontdek spannende trucjes!

Casablanca Jazz club en Karaoke bar

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Vele jazzsterren bliezen het dak eraf in Casablanca Jazz club en Karaoke bar, al sinds 1946 een geliefde uitgaansplek. Op de agenda staan veel live-optredens en karaoke!

De Bijenkorf Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.24km)  -  Voor een dagje shoppen is de Bijenkorf in Amsterdam groot genoeg! De locatie is goed bereikbaar.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Gooische Vrouwen Tour