1

Next level: ga op missie in VR bij The Park Playground!

Zet voet in de virtuele wereld op de gloednieuwe locatie in Amsterdam

The Park Playground Amsterdam Gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Loop vrij rond in virtual reality! Foto: The Park Playground

4 juli 2022 bijgewerkt: 6 juli 2022 Trends Amsterdam, Noord-Holland Word zelf de hoofdpersoon in een videogame! In de VR experience van The Park Playground verkas je binnen no time naar een compleet andere wereld dan waar je twee seconden daarvoor nog was. Jaag op buitenaardse wezens, ontmasker De Mol of ga op ruimtereis. Bezoek nu de nieuwe locatie in Amsterdam voor een gave virtual reality experience.

Stap in een andere wereld

Even een uur lang totaal ergens anders zijn? Op de gloednieuwe locatie van The Park Playground in Amsterdam stap je samen met je vrienden, familie of collega's in een waanzinnig avontuur. Letterlijk want bij deze virtual reality games zit je niet met een controller in een stoel, maar loop je vrij rond door een speelarena van wel 100m2 groot. Wanneer je voor het eerst zo'n haarscherpe VR-bril opzet, is dat natuurlijk even wennen. Daarom krijg je een briefing, helpen de medewerkers je met het aantrekken van je uitrusting en start je eerst met een aantal mini-games om op te warmen. Daarna ben je klaar voor het echte werk!

VR Escaperoom The Heist: beëindig de bankoverval

"Go, go, go!" In VR Escaperoom 'The Heist' kruip je in de rol van SWAT-agent. Er is een heftige bankoverval gaande, waarbij ook medewerkers en bezoekers van de bank gegijzeld zijn. Maar geen paniek, jullie zijn er om de overval te beëindigen! Samen met je team word je in de bank gedropt. Eenmaal binnen kam je elke verdieping van het gebouw grondig uit om de gijzelnemers uit te schakelen en de angstige gijzelaars te bevrijden. Het wordt je alleen niet makkelijk gemaakt... Pas ook op dat je in je fanatisme geen onschuldige burgers raakt. Herstellen jullie de orde voor het te laat is?

Foto 2. Beëindig een bankoverval. Foto: The Park Playground

The Hallow: jaag op zombies en buitenaardse wezens

De wereld wordt overspoeld door zombies en buitenaardse wezens. Ze zijn overal! In The Hallow is het jullie taak om er zoveel mogelijk te elimineren. Ben je competitief ingesteld, dan is dit echt iets voor jou. Aan het eind van de speeltijd zie je op het scorebord namelijk precies wie het het beste heeft gedaan. Ga dus niet afwachtend in een hoekje zitten, maar trek eropuit om zoveel mogelijk tegenstanders te grazen te nemen en om je teamgenoten voor te blijven. Maar tegelijkertijd is ook samenwerking essentieel om je missie tot een goed einde te brengen.

De Mol: wie is de sabouteur?

Zo sta je in Amsterdam, zo ben je aan de andere kant van de wereld in het schitterende Nieuw-Zeeland. Voor De Mol stap je samen met je vrienden, collega's of familie een uur lang in het populairste spel van Nederland! Voer de opdrachten zo goed mogelijk uit om zoveel mogelijk geld te verdienen voor de gezamenlijke pot. Maar let op, er is één saboteur in jullie midden die de boel probeert te verstieren. Ontmasker deze mol en zorg er ondertussen voor dat je zoveel mogelijk informatie verzamelt over de identiteit van deze persoon. Zit je fout? Dan val je zonder pardon af. Maar niet getreurd! Als je uit het spel bent, is het ook heel leuk om naar de groep te kijken.

Foto 3. Ontmasker De Mol in Nieuw-Zeeland. Foto: The Park Playground

Mission Planet X: op ruimtemissie!

Of stap in een ruimteschip voor Mission Planet X! Jullie gaan op pad om een nieuwe onuitputtelijke energiebron te vinden voor de aarde, waar de energie steeds verder op raakt. Daarvoor moet je op Planeet X zijn, zo gaat het gerucht. Zodra je je VR-bil opzet, vlieg je linea recta die kant op. Het landschap hier is totaal anders dan bij ons, het lijkt wel een woestijn. En verderop in het heelal wonen natuurlijk ook nog andere wezens die je er niet zomaar vandoor laten gaan met het Energie Kristal.

Let op: deze splinternieuwe game is te spelen vanaf 1 augustus 2022.

Foto 4. Maak een ruimtereis. Foto: The Park Playground

NanoClash: mens versus robot

Spoel honderd jaar vooruit in de tijd, naar het jaar 2121. Waar veel mensen bang voor waren dreigt in NanoClash werkelijkheid te worden; robots zijn bezig de wereld over te nemen van de mensen. Dompel je onder in de strijd tussen mens en machine. Tussen de vliegende auto's en futuristische gebouwen probeer je een bom bij het hoofdkantoor van de robots te activeren âf juist te ontmantelen. Want het toffe aan deze game is dat je helemaal zelf een kant mag kiezen. Het kan dus zomaar zo zijn dat je lijnrecht tegenover je vrienden staat!

Let op: Om NanoClash te kunnen spelen, is vooraf een aanvraag per e-mail nodig.

Foto 5. Ga op missie in virtual reality. Foto: The Park Playground

Laatst gewijzigd: 2022-07-06 16:29:56 · Gepubliceerd: 4 juli 2022 - 2794