1

Waar zullen we heen? Leuke dagjes uit voor jongeren

Leuke activiteiten en uitstapjes voor tieners

Dagjes uit voor jongeren Redactioneel door
Foto 1. WONDR is een speelparadijs voor jongeren en volwassenen. Foto: WONDR Experience © Kirsten van Santen

15 juli 2022 bijgewerkt: 8 augustus 2023 Toerisme Landelijk Met deze activiteiten en uitstapjes voor jongeren komen tieners of gezinnen de vakanties en weekenden wel door. Leuk om als ouder en kind te doen of om de pubers zelf te laten ondernemen.

Verwonder je bij WONDR

Amsterdam-Noord, Amsterdam, Noord-Holland - Speelparadijzen alleen voor kleine kinderen? Nee joh! Zet al je zintuigen aan het werk in de gave experience van WONDR. Deze kleurrijke belevenis is ook heel tof voor jongeren en volwassenen. Klim in schilderijen, dans onder een hemel van discoballen en duik in een bad vol marshmallows. Samen karaoke zingen, op de muren tekenen en poseren bij leuke sets, het kan allemaal. Soms hangt er zelfs al een camera klaar. De foto's krijg je dan per mail binnen.

Check meer Instagram-musea in Nederland.

Foto 2. Je mag hier zo gek doen als je wilt. Foto: WONDR Experience © Arielle Frioza

Skate, step en cross erop los

Rotterdam, Zuid-Holland - Met wapperende haren zelf de halfpipe trotseren of kijken hoe andere durfals de show stelen? In het grote indoor skatepark Skateland Rotterdam vind je parcoursen voor ervaren skaters, beginners en alles ertussenin. In dit walhalla voor waaghalzen kunnen skaters, skateboarders, steppers en bmx'ers terecht. Echt nul ervaring maar wel een wens om te beginnen? Ook daar is een parcours voor, je bent niet de enige. Of volg op zaterdagochtend een les in de skatediscipline die je het leukst lijkt. Leuk weetje: het gebouw was vroeger een koffiefabriek.

Foto 3. Oefen toffe stunts. Foto: Skateland Rotterdam

Samen de wereld redden

Utrecht, Utrecht - Een dagje zombies verslaan, tikkende bommen net op tijd ontmantelen, banken beroven. Want ja, waarom niet? Bij VR Escape Room Time kan het allemaal. In virtual reality is immers zo'n beetje alles mogelijk. Hier wachten verschillende challenges, die je trotseert met een VR bril op maar wel in echte ruimtes. Een virtual reality beleving en escaperoom in één, waarbij je raadsels en puzzels oplost in werelden die dankzij VR net echt lijken. Verlies jezelf in een andere wereld! Maar niet teveel, want samenwerking is essentieel...

Foto 4. Stap in een andere wereld met virtual reality. Foto: VR Escape Room Time

Alles voor een adrenalinekick

Veenendaal, Utrecht - Waarom één ding kiezen om te doen als je ook meerdere leuke dingen tegelijkertijd kunt doen? Bij The Maxx heb je karten, jumpen, lasergamen, glowgolfen, poolen en een escaperoom onder één dak. Hoe meer je met elkaar combineert, hoe voordeliger alles als geheel is - soort stapelkorting dus. Je kunt hier ook borrelen en een hapje eten, om je dagje uit compleet mee te maken. Rondje karten, rondje drinken, potje glowgolf, portie nacho's. Klinkt goed!

Foto 5. Ga een potje lasergamen bij The Maxx. Foto: The Maxx.

Scheur over het strand in een blokart of kitebuggy

Ouddorp, Zuid-Holland - Laat je meevoeren door de wind op het strand van Ouddorp. In je pijlsnelle wagentje scheur je als een razende door het zand. Bij Natural High kun je kiezen uit twee vette wagens. Bij blokarten - ook wel strandzeilen genoemd - wordt je karretje voortgedreven door de wind die het zeil opvangt. Armspieren trainen? Ga dan voor een rondje kitebuggyen. Achterover liggend op drie dikke wielen controleer je met je handen de vlieger in de lucht. Maak scherpe bochten en zo veel mogelijk snelheid! Maar je De instructeurs van Natural High helpen je natuurlijk graag een eindje op weg. Ga voor actie op het strand. Boek nu direct online via DagjeWeg.Tickets!

Foto 6. Blokarten op het strand van Ouddorp. Foto: Natural High

Meer dagjes uit voor jongeren

Foto 7. Ga ouderwets rolschaatsen bij WONDR! Foto: WONDR Experience

Laatst gewijzigd: 2023-08-08 15:01:58 · Gepubliceerd: 15 juli 2022 - 10476