1

Ga de strijd aan met een lasergun

Op deze locaties kun je lasergamen

Lasergamen in Nederland Redactioneel door
Foto 1. Ook bij The Maxx in Veenendaal hebben ze een spannende lasergame hal. Foto: The Maxx Veenendaal

28 mei 2023 bijgewerkt: 31 mei 2023 Toerisme Landelijk Een actief spel waar je elkaar met een lasergun probeert af te schieten. We hebben het natuurlijk over lasergamen! Sprint achter elkaar aan, verschuil je achter obstakels en schakel je tegenstander uit. Het lasergamen is in de laatste jaren ongekend populair geworden en dat snappen we wel! Het is enorm leuk om met een groep vrienden, familie of collega’s in de arena de strijd aan te gaan. De uitstapjes waar lasergamen mogelijk is, vind je door heel Nederland heen. Wij zetten de leukste lasergame locaties voor je op rij!

UP Events

Amsterdam, Noord-Holland - Bewapen jezelf met een lasergun en stap in het speelveld. Sluip naar je tegenstander, richt en schiet! Wie weet de meeste spelers te raken? UP Events heeft twee lasergamevelden van ieder 450 m2. Voor groepen met 12 personen of meer kunnen de velden samengevoegd worden. Lasergamen kan hier al vanaf vier personen en kost € 16,95 per persoon voor een half uur. Bij UP Events zijn nog veel meer groepsuitjes te boeken, zoals bubbelvoetbal, archery tag of boogschieten.

Foto 2. Daag elkaar uit voor een potje lasergamen! Foto: UP Events

Kok eXperience

Harderwijk, Gelderland - Bij Kok eXperience in Harderwijk lasergame je in het donker. De indoor arena is omgebouwd tot verlaten haven en heeft alles in huis voor een spannende pot lasergame. Verstop je achter olietonnen of klossen en kies het juiste moment om aan te vallen. Maar let goed op, je tegenstander kan zo van de andere kant komen! Kok eXperience heeft ook een vestiging in Lelystad, hier heeft het speelveld als thema ‘Escape from the Police’. Spannend! Lasergamen kan hier vanaf acht jaar en er is ruimte voor maximaal 25 spelers tegelijkertijd. Een potje duurt 15 minuten en kost € 9,50 per persoon.

Gladiator Sports

Almere, Flevoland - Bij Gladiator Sports nemen ze het lasergamen wel heel serieus. Hijs jezelf in een camouflagepak en betreedt één van de 14 arena's die verscholen liggen in het bos. Baan een weg tussen de obstakels heen en val aan! Wie weet de meeste mensen te raken? Voor een uur lasergamen betaal je € 14,95 per persoon en spelen kan vanaf zes personen. Hier zit een camouflagepak bij inbegrepen. Bij Gladiator Sports kun je ook airsoften, paintballen, arrow battle, bijlgooien en boogschieten.

De tekst gaat verder onder de video

Lasergame Rotterdam

Rotterdam, Zuid-Holland - Bij Lasergame Rotterdam daal je af tot onder het waterniveau. Het speelveld bevindt zich namelijk in het ruim van een schip! In de machinekamer wordt de uitleg gegeven, waarna de deuren opengaan. Laat het gevecht maar beginnen! Je waant je even helemaal onder water door de geluiden om je heen. Verstop achter olievaten en motoren en wacht het juiste moment af. Kan die? Vuren! De arena is wel 300 m2 groot, perfect voor een uitdagende strijd. Lasergamen kan hier vanaf vier personen en is toegankelijk vanaf zes jaar. Een potje duurt 20 minuten en kost € 10,50 per persoon.

Lasergames Utrecht

Utrecht, Utrecht - Tijdens een potje lasergamen bij Lasergames Utrecht stap je in een arena vol futuristische trekjes en technologische hoogstandjes. Het speelveld is 600 m2 groot en verdeeld in verschillende speelzones met allemaal een eigen thema. Sluip door nauwe gangetjes en sprint over open velden. Verberg je achter bruggetjes en gebruik attributen om dichter bij je tegenstander te komen. Door rook, spiegels, geluids- en lichteffecten wordt het spel spannend en uitdagend. Ook zijn er sensoren en mijnen verstopt in het speelveld. Als je deze raakt krijg je of extra krachten óf je wordt uitgeschakeld. Oppassen dus! Eén spel duurt hier 20 minuten en kost € 12,50 per persoon.

All in Echt

Echt, Limburg - Bij All in Echt kun je alle kanten op. Met wel 20 verschillende activiteiten zit er altijd wel iets tussen wat iedereen leuk vindt. Ook een potje lasergamen is hier een echte aanrader. Het speelveld bestaat uit drie verdiepingen en is ingericht als een oliefabriek. Door de speciale effecten wordt de ervaring compleet gemaakt. Spannend! De minimale lengte voor het lasergamen is 1,20 meter. Een potje duurt tien minuten en kost € 9,95 per persoon.

Foto 3. Flitsende lasers en heel veel obstakels. Lasergamen bij All in Echt is een hele uitdaging! Foto: All in Echt

Nog meer locaties waar je kunt lasergamen:

Foto 4. Bij de Kartfabrique in Utrecht ga je de strijd aan een enorme arena met wel drie verdiepingen! Foto: Kartfabrique Utrecht.

Laatst gewijzigd: 2023-05-31 09:21:52 · Gepubliceerd: 28 mei 2023 - 1793