1

All in Echt


-advertentiepositie-Karten, paintball, lasergamen en escape room bij All in Echt

Maar liefst 5.000 vierkante meter aan vertier wacht bij All in Echt! Karten, bowlen, lasergamen; of toch paintballen, salsadansen, zeskampen? Maak de dag helemaal af met één van de spannende themafeesten. Wat wordt het: Wild Wild West, All in one Movie Night of een heus Maffiafeest?

All in Echt biedt een verrassend totaalconcept voor bedrijfsfeesten, borrels, vergaderingen en presentaties

Hoe de dag of avond er ook uit moet zien, All in Echt heeft werkelijk alles in huis! De unieke locatie in de prachtige omgeving van Echt in Midden-Limburg is uitgerust met een kartbaan, bowlingbanen, een lasergame-arena, meerdere paintballterreinen, een evenemententerrein en diverse themaruimten. De acht verschillende zalen hebben ieder hun eigen karakter en afmetingen, waardoor ze op diverse manieren te gebruiken zijn. Eet een hapje in het salsa- grillrestaurant en geniet van een drankje in de brasserie, het grand café of in de onvervalste Jordanese of Limburgse sfeer.

Bowlen, paintballen of karten?

Gooi een balletje op één van de zes bowlingbanen, ga de strijd aan op de kartbaan of kom een potje lasergamen. Er kan zelf worden gepaintballd op meerdere terreinen, want ook daar heeft deze topper aan gedacht! Op zoek naar een leuk avondje uit, een spannende activiteit of workshop, of een volledig op maat ontwikkeld feest of evenement? Bij All in Echt zit je goed!

All in Echt in Echt leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 25,00 p.p.), themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.allinecht.nl

Cocktails. Foto: All in Echt
Cocktails. Foto: All in Echt
Paintballen. Foto: All in Echt
Paintballen. Foto: All in Echt
Karten. Foto: All in Echt
Karten. Foto: All in Echt
Gezellige bar. Foto: All in Echt
Gezellige bar. Foto: All in Echt