Trotseer escaperooms én lasergame arena - ook voor kids!

Je staat naast een botsauto. In de hoek staat een grijpmachine. Deze kamer is wel héél raar. Waar zoek je als eerst naar een aanwijzing? Ontsnap in de Funny Escape Room uit de speelkamer van de dochter van Graaf Van Epscheuten. Los snel alle puzzels op en vind de code om de zoemer af te laten gaan. Alleen als de zoemer klinkt, laat de graaf je vrij!

Escaperooms voor iedereen

Bij Roomexperience Geldrop kan iedereen een escaperoom trotseren. De Funny Escape Room is leuk voor kinderen vanaf acht jaar. In The Shelter Escape Room ontsnap je uit een schuilplaats die gebouwd is net na de Tweede Wereldoorlog. Net iets heftiger dus en geschikt voor bezoekers ouder dan veertien jaar. Om te meten wie nou écht de beste is, ga je samen The Shelter Battle Escape aan. Hier strijd je met twee teams in dezelfde escaperoom. Maar één team kan het snelste zijn. Je boekt een escaperoom met een groep vanaf zes personen.

Ook leuk: lasergamen

In de Lasergame Arena moet je ook snel denken. Hier kan namelijk achter elk hoekje een tegenstander verstopt zitten. De arena zit vol spannende licht- en rookeffecten, maar laat je niet afleiden! Lasergamen kan ook al vanaf acht jaar en is dus geschikt voor kids en volwassenen. Je boekt een lasergame met een groep vanaf vier mensen. Per spel kunnen er maximaal tien mensen meedoen.

Kinderfeestjes

Combineer de Funny Escape Room, een potje lasergamen en lekkere snacks voor een te gek kinderfeestje. Bekijk alle arrangementen voor kinderfeestjes.

Goed om te weten: de activiteiten zijn aan te passen op mindervalide bezoekers en zijn ook geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking. Geef dus vooral vooraf je wensen aan.

Funny Escape: ontsnap jij uit deze escaperoom? Roomexperience in Geldrop leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ontsnap uit The Shelter Escape Room.

Foto's: Roomexperience Geldrop.

Ontsnap uit The Shelter Escape Room.

Ontsnap uit The Shelter Escape Room.

Ontsnap uit The Shelter Escape Room.

De Funny Escape Room is leuk voor kinderen.

Ontsnap uit The Shelter Escape Room.

Spanning en sensatie in de schuilplaats.

Ontsnap uit The Shelter Escape Room.

Lasergamen met spannende rookeffecten.

Ontsnap uit The Shelter Escape Room.

Loungeruimte Roomexperience.