Lasergamen en borrelen bij Tim en Tom Coronel
Q-Zone indoor Lasergame Arena

Je loopt door een ingestorte stad met overal echte (!) autowrakken en onheilspellende rookwolken. Op verschillende verdiepingen ga je in het donker op zoek naar de vijand. De toekomstige bruid of bruidegom is al gelukkig in de liefde, maar is hij of zij net zo gelukkig in de gigantische Lasergame Arena van Coronel? Aan alle kanten liggen tegenstanders op de loer, dus wie niet oplet, wordt uitgeschakeld! Je kunt de arena met maar liefst twintig mensen trotseren. Kiezen jullie ervoor om ieder voor zich de arena in te gaan, of in twee teams die tegen elkaar strijden?

Samen naborrelen

En als het spel is afgelopen? Dan drinken vriend en vijand samen een drankje om de belevenissen te bespreken. Op een uitdraai zie je wie jij het meest hebt geraakt, maar ook wie het op jou hadden gemunt! Wie van jullie heeft in het wilde weg geschoten en wie is er de stiekeme sniper van het vrijgezellenfeestje?

Combinaties

Op aanvraag is er heel veel mogelijk! Combineer het lasergamen bijvoorbeeld met een maaltijd of maak er een complete dag van en boek een arrangement inclusief indoor klimmen, indoor karten of een beautyworkshop met vriendinnen.

Q-Zone indoor Lasergame Arena in Huizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 16,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek coronel.nl

Wie wint de strijd?
Strijd in het donker.
Wie wint de strijd?
Wie wint de strijd?
Wie wint de strijd?
Lasergamen tussen autowrakken.
Wie wint de strijd?
De Q.Zone telt verschillende verdiepingen.