UITagenda  Huizen

UITagenda en activiteiten  Huizen en omgeving

Keramiek en digitale kunst

tijdelijke activiteit huizen, Noord-Holland, de kleine toonzaal  -  Van 20 mei t/m 15 juni 2024 is in De Kleine Toonzaal aan de Voorbaan 25, Huizen, digitale kunst van Ton van Velsen en de keramiek van Amrita Karunaratne te zien. Meer info op de website.

geopend, maandag 20 mei 2024 t/m zaterdag 15 juni 2024, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Expositie Beelden en fotografie

tijdelijke activiteit huizen, Noord-Holland, de kleine toonzaal  -  Van 17 juni t/m 13 juli in De Kleine Toonzaal, Voorbaan 25, Huizen is de expositie met fotografie van Françoise Vaal en beelden van Tonny de Brouwer te zien.  Meer informatie www.dekleinetoonzaal.nl

vandaag nog gesloten, geopend maandag 17 juni 2024 t/m zaterdag 13 juli 2024, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

-in the spotlights-

30+ Dancing Party Huizen

tijdelijke activiteit huizen, Noord-Holland, Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  -  Fletcher De Kalkovens/Nautistisch Kwartier organiseert weer een succesvolle 30+ Dancing Party!

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 12 oktober 2024 t/m zondag 13 oktober 2024, van 20:30 uur tot 01:30 uur 

-in the spotlights-

Het Huizer Museum

huizen, Noord-Holland  -  Bekijk het Huizen van toen! In het Huizer Museum, aan de rand van de historische vissersbuurt, ontdek je hoe de boeren en vissers vroeger leefden. Daarnaast zijn er ook boeiende wisselexposities te zien.

Kinderboerderij De Warande

huizen, Noord-Holland  -  Help de boer op de kinderboerderij om konijnen, geitjes en alle anderen dieren te voeren. Ook verjaardagspartijen vier je op De Warande. Versier een taart of maak een eigen schaapje van echt schapenwol. Rijd als afsluiter nog een rondje op een paard.

Zwembad Sijsjesberg

huizen, Noord-Holland  -  Tussen bos en hei ligt het prachtige openluchtzwembad Sijsjesberg verscholen. Met een duikplank, glijbaan en ligweiden kan hier worden genoten van de zomer.

Kinepolis Huizen

huizen, Noord-Holland  -  Deze bioscoop is met vier zalen niet groot, maar je hoeft geen film te missen. Het filmprogramma is niet iedere dag hetzelfde maar gedurende de week staan gewoon alle populaire films van het moment een keer op de rol!