Liefde én voordeel: het perfecte romantische dagje uit

Pak korting mee met deze uitstapjes voor twee

Romantische dagjes uit Redactioneel door
Foto 1. Stap hand in hand in de glamoureuze wereld van House of Bols. Foto: House of Bols Cocktail & Genever Experience Amsterdam

8 mei 2023 bijgewerkt: 9 mei 2023 Toerisme Landelijk Terwijl je elkaar intens zwijmelend in de ogen staart, hoef je je niet druk te maken om een langzaam leeglopende portemonnee. Deze afspraakjes zijn namelijk extra voordelig! Bekijk onderstaande romantische uitstapjes met korting om je lief - en je bankrekening - blij mee te maken.

Proosten op passie

AMSTERDAM - Shaken, not stirred... Maak er een glitter- en glamourdate van in House of Bols! Een experience waarbij je bijzondere smaken en aroma's ontdekt in de Hall of Taste, leert om zelf cocktails te shaken en eindigt in de Mirror Bar, waar razendsnelle barmannen een next level cocktail voor je maken. Dat is pas een date! Koop nu online kaarten met €6,00 korting plus gratis audiotour én cocktail.

Foto 2. Ontdek de waanzinnige wereld van cocktails. Foto: House of Bols Cocktail & Genever Experience Amsterdam

Zwijmelen op het water

GIETHOORN - Bij romantische steden denken veel mensen al snel aan Venetië. Gelukkig hebben wij het al even romantische Giethoorn met zijn schattige bruggetjes en pittoreske huizen. Hand in hand krijg je vanzelf vlinders in je buik tijdens een rondvaart door de sfeervolle grachtjes in zo'n mooie houten rondvaartboot van De Rietstulp. Na al dat moois staar je elkaar extra verliefd in de ogen over een drankje en appelgebak. Boek snel een rondvaart met korting en gratis drankje en appelgebak.

Foto 3. Maak een romantische tocht door het mooie Giethoorn in een rondvaartbootje van De Rietstulp. Foto: Michel van der Vegt via Pixabay

Nostalgisch toeren met z'n tweetjes

WAPENVELD - Maak de blits op de weg én bij je geliefde met een vintage Kever of Golf Cabrio van Vintagecars Wapenveld. Dakje open bij mooi weer en genieten van de Veluwse natuur om je heen, terwijl je toert over smalle weggetjes. Ondertussen komt de ene na de andere gouwe ouwe hit uit de ingebouwde retro radio. Alsof je in een tijdmachine stapt! Picknickmand mee en je date is compleet! Boek een dagje toeren met korting, 150 vrije kilometers en een Toergids.

Foto 4. Ga samen een nostalgisch dagje toeren in een VW-klassieker. Foto: Vintage Cars

Romantiek tussen de boomtoppen

ARCEN - Dates zijn er natuurlijk ook om elkaar nog beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door jullie grenzen te verkennen. Dat kan veilig én avontuurlijk in Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Hoog boven de wereld tussen de groene takken overwinnen jullie touwbruggen, klimnetten, zwaaiende balken en ronddraaiende tonnen. Wie weet moet je wel gered worden bij een extra moeilijk punt... romantischer kan bijna niet. Dit wordt vast een hoogtepunt in jullie relatie. Bestel je tickets met korting voor Klimbos Avontuur Paasloo.

Foto 5. Hoog in de bomen wordt je date een echt avontuur. Foto: Klimpark Avontuurlijk Paasloo

Liefs uit Zuid-Limburg

MAASTRICHT - Een van de meest romantische steden van Nederland is ongetwijfeld Maastricht met zijn pittoreske straatjes, bourgondische eethuisjes en historische plekjes. Die ontdek je allemaal in je eigen tempo met een digitale stadstour van MetropolisGo. Vergaap je aan de indrukwekkendste gebouwen, proef elkaars hapjes en drankjes in de leukste eet- en koffietentjes en vind de gezelligste pleinen en winkels. Ondertussen ontrafel je ook nog een spannend verhaal. Koop tickets met €15,00 korting en ontdek het mooie Maastricht.

Foto 6. Ontdek hoe romantisch Maastricht is met je eigen digitale gids. Foto: MetropolisGo

Samen wijnen proeven

ARNHEM - Trekken jullie graag een wijntje open? Verras je date met een wijnproeverij in de wijnkelders van het Nederlands Wijnmuseum en ontdek de vinoloog in jezelf. Volg eerst een rondleiding en kom alles te weten over de cultuur en historie van wijn en het unieke brouwproces. En dan is het tijd om te proeven! Neem van jullie favoriet een flesje mee naar huis voor nog meer romantische momenten samen. Boek nu online tickets met korting en een glas wijn.

Foto 7. Duik in de schatkamer van het Nederlands Wijnmuseum. Foto: Nederlands Wijnmuseum © Jaro van Meerten

Meer romantiek

Foto 8. Samen proeven en slurpen... ontdek de wereld van de wijn tijdens een date. Foto: Nederlands Wijnmuseum © Jan Adelaar

Laatst gewijzigd: 2023-05-09 11:26:18 · Gepubliceerd: 8 mei 2023 - 2087