Natuur Huizen en omgeving

Gevonden in de buurt van Huizen:

Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland (3.09km)  -  De hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren kan in Speelpark Oud Valkeveen. Dit familiepark aan het mooie Gooimeer belooft een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

-in the spotlights-

Theetuin Eemnes

eemnes, Utrecht (3.2km)  -  Geniet van een ambachtelijk hapje en een drankje bij Theehuis Eemnes. Hier kunnen bezoekers sfeervol lunchen, brunchen of een high tea houden.

Privétuin Het Landje in Eemnes

eemnes, Utrecht (5.4km)  -  Waar vroeger grasland was, ligt nu de schitterende privétuin Het Landje. In de tuin vind je watervallen, een bospaadje en de prachtigste bloemen en planten. Geniet samen met collega's, familie of vrienden van deze prachtige oase van rust!

Buitencentrum Almeerderhout

almere, Flevoland (5.66km)  -  Dwaal door de stadsbossen van Almere en begin een dagje in de natuur bij Buitencentrum Almeerderhout. Wist je dat je zelfs bevers kunt spotten, zo dicht bij Almere? En dat er scheepswrakken in het bos verborgen liggen? Ga op verkenning!

De Groene Kathedraal

almere, Flevoland (5.69km)  -  De Groene Kathedraal is een uniek landschapskunstwerk dat volledig is gemaakt met bomen. De Groene Kathedraal is een levensgrote replica van de Notre Dame in Reims.

-in the spotlights-

Stad & Natuur Almere

almere, Flevoland (5.93km)  -  Beleef de natuur in en rond Almere op een directe en toegankelijke manier met Stad & Natuur Almere! Bezoek de kinderboerderijen, Het Den Uylpark of Het Vroege Vogel Bos en geniet van de natuur of volg een leuke natuurworkshop.