1

Op zoek naar een cadeau? Geef een dagje uit!

Dagjes uit! De leukste cadeautips voor hem en haar

Meer actieve uitjes Redactioneel door
Foto 1. Een heerlijk dagje uit. Leuk om te krijgen én leuk om te geven! Foto: Unsplash License © Ekaterina Shevchenko

12 december 2022 bijgewerkt: 8 januari 2024 Cultuur Landelijk Altijd leuk om je vriend of vriendin, vader, moeder, broer of zus te verrassen. Maar wat geef je elkaar cadeau voor cadeau? Een leuk dagje uit, natuurlijk! DagjeWeg.NL geeft tips.

Vijf cadeautips voor hem:

 • Een echte vent weet hoe zijn bier gebrouwen wordt. Geef een Bavaria Biertour cadeau. Na een uitgebreide uitleg mag hij natuurlijk heel veel proeven.
 • Zit het heerschap het liefst al gniffelend en grinnikend op de bank Expeditie Robinson te kijken? Geef hem wat uitdaging en laat hem zelf de natuur trotseren en de benen uit het lijf rennen! Hij mag zijn eigen uithoudingsvermogen testen bij Outdoorpark SEC Almere.
 • We blijven nog even in de avonturen hangen, want bij driften bij Eventsbakery is het nog best een uitdaging om de auto onder controle houden.
 • Geef hem een potje lasertag met z'n vrienden cadeau bij Lasertag Amsterdam! Samen testen ze hun talenten als scherpschutter. Wie heeft de beste tactiek ?

Foto 2. Hier komt die lekkere goudgele rakker vandaan. Foto: Batavia Biertour.
Tip: geef de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart als cadeau en laat de gelukkige zelf een uitje uitkiezen!

Vijf cadeautips voor haar:

 • Verover het hart van een vrouw met... cocktails! En niet zomaar cocktails, nee - hele goede cocktails van het merk Lucas Bols. De House of Bols Experience laat je kennismaken met de rijke geuren en smaken van likeuren, cocktails en natuurlijk knappe barmannen.
 • Geniet van de wind in je haren tijdens een fietstocht door de duinen van Zandvoort. Bij Behind the Beach kun je de mooiste fietsen huren. Stap op een fatbike, picknickfiets of een te gekke Vespa en laat je verrassen door de prachtige omgeving.
 • Kind voor een dag! Tijdens een dagje in The Upside Down in Amsterdam mag alles. Dit insta-paradijs is the place to be en laat je de andere kant zien van de Nederlandse cultuur. Neem een snoekduik in de giga ballenbak en vergeet al de zorgen van een normale dag.
 • Even een dagje rust… Wat wil een vrouw nog meer? Geef een volledig verzorgd arrangement van luxe wellness en je hoort haar de hele dag niet! Bij Fabriekstour in het Brabantse Rijen hebben ze alles in huis voor een heerlijk relaxte dag bubbelen.
 • Misschien wel de allergrootste meisjesdroom: het passen van trouwjurken! Staat trouwen nog niet op de kortetermijnplanning? Maak haar dan blij met een dag bij de Wedding Company met haar vriendinnen. Samen voor de lol de mooiste jurken passen en showen op de catwalk.

Foto 3. Met deze cocktailworkshop wordt je een echte pro! Foto: House of Bols

Vijf cadeautips voor het hele gezin:

 • Twee uren onbeperkt jumpen, stunts uitproberen en spelletjes spelen op trampolines. Wie is de beste van het gezin? Test het bij Jumpers Indoor in Amstelveen. Hier jump je non-stop op meer dan dertig trampolinevelden. Stiekem nog gezond ook.
 • Geniet van een dag volop winterpret bij het Nederlands Openluchtmuseum. Ga terug in de tijd en maak de geschiedenis zelf actief mee in dit levendige museum. Beleef een dagje uit voor het hele gezin in het Arnhemse museumpark.
 • Het Nederlands IJsbeelden Festival is terug! In een Wonderful World - met temperaturen onder nul graden, dus letterlijk ijskoud - ontdek je de mooiste bouwwerken, natuur, feesten en kunst uit de hele wereld. Uitgebeeld in betoverend transparant ijs. Gegarandeerd een succes!
 • Duik diep in de mysterieuze mijnen van Valkenburg! De mijnbouw is een wereld op zich en Steenkolenmijn Valkenburg is de enige overgebleven bezoekersmijn van ons land. Een oud-mijnwerker ontvangt je gezin voor een bezoek aan deze kolenmijn.

Foto 4. Voel de veerkracht van de tong tijdens een bezoek aan het menselijk lichaam. Foto: CORPUS
Liever iets langer dan één dag eropuit? Combineer het dagje uit met een weekendje weg!
Foto 5. Een heerlijk dagje uit. Leuk om te krijgen én leuk om te geven! Foto: Unsplash License © Ekaterina Shevchenko

Laatst gewijzigd: 2024-01-08 11:37:19 · Gepubliceerd: 2013-10-23 15:52:13 - 13162


-advertentiepositie-