Maak een reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

CORPUS

Stel je voor: je bent een rood bloedlichaampje. Dat klinkt onwerkelijk, maar in het 5D-harttheater van CORPUS kan het! Het is onderdeel van een spectaculaire reis door het menselijk lichaam, een reis die je maakt in het reusachtige lijf van CORPUS, dat 35 meter hoog is! Hier zie je hoe alles er bij jezelf van binnen uitziet en werkt en word je je bewust van je eigen lijf en brein.

 Corpus Reis door de mens

Van knie tot hersenen

Hoe reageert je lichaam op een splinter? Wat gebeurt er in je oor als je naar muziek luistert? Waar op je tong proef je suiker of juist zout? Het antwoord op deze en duizend andere vragen ontdek je samen tijdens die opmerkelijke ontdekkingstocht bij CORPUS 'Reis door de mens'. De tocht begint in de knie en voert je langs waanzinnige 5D-orgaantheaters. Na een klein uur eindig je in de hersenen, waar je tijdens de hersenshow ziet hoe het menselijke brein werkt.

Een bezoekje aan CORPUS betekent: een reis maken die je nog nooit eerder hebt gemaakt. Een ervaring die al je zintuigen prikkelt.

Informatie, testjes en games

Na het verlaten van de hersenen is je ontdekkingstocht door CORPUS nog niet voorbij! In 'Mijn CORPUS' kom je langs bijzondere exhibits en leer je meer over je eigen 'corpus' en gezondheid door allerlei interactieve games en testjes. Zie met eigen ogen waarom veel bewegen en gezond eten zo belangrijk is. Ontdek hoe je jezelf mentaal weerbaarder maakt. En maak de wetenschapper in jezelf wakker tijdens de speurtocht. In dit gedeelte mag je zo lang blijven als je wilt!

Vergeet niet het restaurant in de top van het lichaam te bezoeken - vanaf daar heb je een prachtig uitzicht.

LET OP: vanwege wet- en regelgeving zijn kinderen jonger dan zes jaar niet toegestaan in CORPUS 'reis door de mens'.

CORPUS in Oegstgeest leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 19,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bekijk alles van dichtbij. Foto: CORPUS

Rol het reusachtige lichaam in. Foto: CORPUS

Bekijk alles van dichtbij. Foto: CORPUS

Bekijk alles van dichtbij. Foto: CORPUS

Bekijk alles van dichtbij. Foto: CORPUS

Op ontdekkingstocht! Foto: CORPUS

Bekijk alles van dichtbij. Foto: CORPUS

Het gebouw van CORPUS. Foto: CORPUS

Bekijk alles van dichtbij. Foto: CORPUS

Reis langs de organen. Foto: CORPUS

Bekijk alles van dichtbij. Foto: CORPUS

Zie hoe de hersenen werken. Foto: CORPUS