Eropuit met Jongeren Oegstgeest en omgeving

Gevonden in de buurt van Oegstgeest:

Street Jump Warmond

warmond, Zuid-Holland (1.66km)  -  Een gezellig dagje springen of je skills op de trampoline verbeteren. Bij Jump XL in Warmond ben je altijd aan het goede adres!

Monkey Town Warmond

warmond, Zuid-Holland (1.78km)  -  Regent het? Bij speelparadijs Monkey Town Warmond heb je daar geen last van! Speel met superlego, duik in de ballenbak en roetsj van glijbanen. Inclusief gratis lasergamen en kinderdisco.

Koffiebar I Scream Coffee

leiden, Zuid-Holland (3.16km)  -  Genieten van bijzondere koffie en gebak? Dan ben je bij I Scream Coffee in Leiden aan het goede adres. Daar schenken ze heerlijke biologische koffie, hippe gemberlimonade en homemade chai bij hun zelfgemaakt vegan gebak.

Hortus botanicus Leiden

leiden, Zuid-Holland (3.32km)  -  Als je de tropische kassen van de Hortus Botanicus inloopt, waan je je meteen in de jungle. Ontdek de unieke verzameling van bijzondere en exotische planten en bomen uit de hele wereld.

Café de Bonte Koe

leiden, Zuid-Holland (3.46km)  -  Café de Bonte Koe is een kleine maar fijne kroeg in een oude slagerij in Leiden. Een echte slagerij is het monumentale pand nooit geworden, maar de tegeltjes uit de negentiende eeuw hangen er nog aan de muur.

Zwembad Sterrenbad

wassenaar, Zuid-Holland (8.05km)  -  Het Sterrenbad is splinternieuw en nodigt iedere waterrat uit voor een duik. Laat je meevoeren in de wildwaterkreek of trek baantjes in het strakke wedstrijdbad.