Uitstapjes vlakbij Amaze Escape Events

Ga voor de echte Formule 1 ervaring

den haag, Zuid-Holland (0.17km)  -  Scheur met de wind in de haren en het geluid van de brullende motor in je oren over het circuit van VRX1 Racing. In de racesimulator gecombineerd met virtual reality zou je zweren dat je in de Formule 1 rijdt.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

VR Experience The Park Playground Den Haag: stap in een andere...

den haag, Zuid-Holland (0.51km)  -  Stap letterlijk in een andere wereld bij The Park Playground, VR experience in Den Haag. Kies uit vier spannende missies en ga samen met je vrienden, familie of collega's op avontuur in virtual reality!

elke dag geopend 

Klimmuur Den Haag Hollands Spoor

den haag, Zuid-Holland (0.92km)  -  Met professionele instructeurs aan de touwen is klimmen een eitje bij Klimmuur Den Haag Hollands Spoor. Ook ervaren klimmers gaan hier de uitdaging aan!

elke dag geopend 

RHM Buitensport

voorburg, Zuid-Holland (1.04km)  -  Bij RHM Buitensport gaat u actief op vakantie naar de Ardennen of op wintersport.

elke dag geopend 

Station Holland Spoor

den haag centrum, Zuid-Holland (1.06km)  -  Bekijk een van de mooiste stations van Nederland. Station Holland Spoor ziet er met de rijk versierde ornamenten en beelden oogverblindend uit.

elke dag geopend 

ArtWall - Crea groepsuitjes en teambuilding

rijswijk, Zuid-Holland (1.19km)  -  Haal het creatieve in jezelf naar boven op bijzondere en inspirerende locaties. Met ArtWall maak je samen met een groep een creatief project. Ga bijvoorbeeld schilderen bij de strandpaviljoens van Scheveningen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)70 34 65 766 

MegaStores Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.34km)  -  MegaStores Den Haag is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland. Op de drie verdiepingen zijn ruim dertig woonwinkels te vinden.

elke dag geopend 

Kookschool Keizer Culinair - Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.48km)  -  De kok speelt de hoofdrol bij Keizer Culinair in Den Haag. Groepen kunnen hier terecht voor een kookles, een wijnproeverij of een vergadering. De locatie is zeer geschikt voor grote groepen door de vijf dubbele kookeilanden.

elke dag geopend 

Rondvaarten Den Haag - De Ooievaart

den haag, Zuid-Holland (1.5km)  -  Maak een rondvaart door de binnenstad van Den Haag en laat je verrassen op De Ooievaart. Vanaf de open boot is een heel andere kant van de stad te zien.

elke dag geopend 

Rondvaart Salonboot Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.57km)  -  Vaar mee met een luxe monument van Den Haag tot aan Delft. De Oriënt verwelkomt iedereen: van families tot zakenpartners.

elke dag geopend 

Koninklijke Bibliotheek

den haag, Zuid-Holland (1.62km)  -  De Koninklijke Bibliotheek is de nationale bibliotheek van Nederland. Het doel van de bibliotheek is om mensen en informatie samen te brengen.

's zondags gesloten 

Literatuurmuseum - Kinderboekenmuseum

den haag, Zuid-Holland (1.62km)  -  Ontdek het Literatuurmuseum - Kinderboekenmuseum en leer alles over de geschiedenis van de letteren in ons land op een hedendaagse manier!

's maandags gesloten 

Expositie Topstukken Koninklijke Bibliotheek

den haag, Zuid-Holland (1.62km)  -  De topstukken uit de Koninklijke Bibliotheek! Samen geven ze een overzicht van meer dan tien eeuwen Nederlandse geschiedenis en cultuur.

's zondags gesloten 

Nationaal Archief

den haag, Zuid-Holland (1.62km)  -  In het Nationaal Archief is bijna duizend jaar aan Nederlandse geschiedenis opgeslagen in 142 kilometer archieven. Bekijk kaarten, tekeningen en foto's over historische onderwerpen zoals de Tweede Wereldoorlog.

's maandags gesloten 

Yi Jun Peace Museum

den haag, Zuid-Holland (1.64km)  -  Yi Jun streed jarenlang voor vrede en de onafhankelijkheid van Korea, tot zijn moord in Den Haag in 1907. In het Yi Jun Peace Museum wordt hij geëerd.

's zondags gesloten 

Theater aan het Spui

den haag, Zuid-Holland (1.66km)  -  Theater aan het Spui ligt midden in het culturele hart van Den Haag aan het Spuiplein. Prachtige dans- en toneelvoorstellingen worden in het theater opgevoerd. Ook worden meerdere festivals in het theater georganiseerd, zoals het Holland Dance...

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Museum Huygens' Hofwijck

voorburg, Zuid-Holland (1.67km)  -  Ontdek het leven van Constantijn en Christiaan Huygens in het mooie Huygensmuseum Hofwijck, hét museum over de Gouden Eeuw in een notendop.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Open Amare

den haag, Zuid-Holland (1.69km)  -  In de openbare ruimte van Amare in Den Haag bezoek je gratis podiumkunsten.

elke dag geopend 

Amare

den haag, Zuid-Holland (1.71km)  -  In het hart van Den Haag staat het hypermoderne cultureel huis Amare. Broedplaats voor creatief talent en de plek waar je als bezoeker geniet van de mooiste podiumkunsten.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag 

Chinatown

den haag centrum, Zuid-Holland (1.76km)  -  Wandel door de toegangspoort naast de Bijenkorf in de Wagenstraat en je bent midden in Chinatown! Hier vind je alles wat de Aziatische keuken en cultuur te bieden hebben.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Amaze Escape Events