Uitstapjes vlakbij Zwembad Aquamar

TriPodia Evenementenlocatie

katwijk aan zee, Zuid-Holland (0.66km)  -  Theater TriPodia in Katwijk is een compleet cultureel centrum. In het multifunctionele zalencentrum worden zalen voor diverse activiteiten verhuurd. Denk aan theater- en cabaretvoorstellingen, muziekconcerten en familievoorstellingen.

Fietsroute Romeinse Limes

katwijk aan zee, Zuid-Holland (1.26km)  -  Stap op de fiets en ontdek de Romeinse Limes: de grens van het Romeinse Rijk die dwars door Nederland loopt. Een fraaie route van 220 kilometer, die van begin tot eind bewegwijzerd is.

Romeinse Limespad

katwijk aan zee, Zuid-Holland (1.31km)  -  De oude grenzen van het Romeinse Rijk liggen grotendeels verborgen in de grond, maar op sommige plekken in Nederland zijn er nog sporen van te zien. Verken de Romeinse Limes en loop het Limespad, wat 275 kilometer lang is. Gelukkig is het verdeeld...

Strandhuisjes Kust

katwijk aan zee, Zuid-Holland (1.93km)  -  Na een heerlijke dag strand nog geen zin om naar huis te gaan? Blijf dan eens slapen in een strandhuisje. In Katwijk aan Zee staan er genoeg!

Festina Lente Tuin

katwijk aan zee, Zuid-Holland (2.51km)  -  Festina Lente Tuin is te vinden in Katwijk, de grootste gemeente in de bollenstreek. Deze tuin is niet alleen in de lente een bezoekje waard, maar staat vanwege de hoeveelheid herfstplanten ook in de nazomer in bloei.

Zwembad BinnenZee

noordwijk, Zuid-Holland (4.7km)  -  In Sportfondsenbad BinnenZee is het heerlijk zwemmen voor jong en oud. Sportieve zwemmers en groepen kinderen vermaken zich er prima.

Museum Noordwijk

noordwijk, Zuid-Holland (4.93km)  -  Museum Noordwijk is een klein museum dat de geschiedenis van de streek laat zien, aan de hand van een collectie plateel van Porceleinfabriek de Kroon en werk van Noordwijkse kunstenaars.

Speeltuin Vogelenwijk

leiden, Zuid-Holland (4.99km)  -  Speeltuin Vogelenwijk is een groene en avontuurlijke speeltuin met diverse speeltoestellen waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken!

Stoomtrein Katwijk Leiden

valkenburg_zuid-holland, Zuid-Holland (5.13km)  -  Geniet van de omgeving terwijl de locomotief zachtjes tuft. Het smalspoor tussen Wassenaar en Leiden is een historisch hoogstandje. Leer meer over de historie in het museum en stap in de trein voor een ouderwets ritje!

Adventure Park De Rolly Golf

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (5.19km)  -  Adventure Park De Rolly Golf heeft alles in huis voor een toffe middag spelen. Jump op de vele trampolines, race op het circuit in minicars of sla een balletje op de midgetgolfbaan.

Zwembad Poelmeer

oegstgeest, Zuid-Holland (5.4km)  -  Neem een duik in het wedstrijd- of recreatiebad Poelmeer. Na alle inspanning kom je heerlijk bij in bijvoorbeeld het Turkse stoombad.

Vuurtoren van Noordwijk

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (5.45km)  -  Hij valt wel op, de vuurtoren van Noordwijk daar midden op de boulevard! Van april tot en met oktober kun je de toren op zondag beklimmen.

Atlantikwall Museum

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (5.55km)  -  Bezoek het Atlantikwall Museum, kijk binnen in een bunker en het gangenstelstel en krijg een idee van het leven hier in de Tweede Wereldoorlog.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad Aquamar