1

Uitstapjes vlakbij Surfschool Aloha

Hart Beach Surfschool Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (0.15km)  -  Volg surflessen bij Hart Beach Surfschool op het strand van Scheveningen. De school beschikt over warme douches, kleedruimtes, een surfshop, een Skate ramp en een café.

Surfschool The Shore Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (0.21km)  -  Leer surfen als een prof tijdens een surfles in Scheveningen! Huur een surfboard of neem een surfles en duik het water van de Noordzee in.

The Hague Beach Stadium

scheveningen, Zuid-Holland (0.21km)  -  Volleyballen in de zon of fitnessen op het strand. In de zilte zilte zeelucht van Scheveningen is het altijd fijn om te sporten! The Hague Beach Stadium is de ideale locatie voor een sportief evenement of personeelsfeest.

Uw Winkeltje in Scheveningen

den haag, Zuid-Holland (0.81km)  -  Net als Marktplaats, maar dan in het echt. In Uw Winkeltje in Scheveningen verkopen mensen hun spullen door. Elke dag is het aanbod anders. Kom langs en snuffel rond.

Winkelgebied De Fred

den haag, Zuid-Holland (1.31km)  -  De Fred is een begrip in Den Haag. Iedereen weet dat daarmee de Frederik Hendriklaan wordt bedoeld. In deze prachtige straat staan ongeveer 125 winkels.

Solbeach

scheveningen, Zuid-Holland (1.31km)  -  Geniet van een hapje en een drankje bij Solbeach in Scheveningen. Gewoon lekker luieren op het terras of een visje roosteren op de barbecue. Het kan allemaal bij Solbeach!

Zwembad De Blinkerd

den haag, Zuid-Holland (1.36km)  -  Spring in het water van Zwembad De Blinkerd voor een verfrissende duik, zwemles of een les aquajogging.

Muzee Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.43km)  -  De zee geeft en de zee neemt, luidt een bekende uitdrukking. Wat de zee genomen en gegeven heeft, zie je in Muzee Scheveningen.

SEA LIFE Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.52km)  -  In SEA LIFE zijn naast de zeeschildpad en de zwartpunt rifhaai ook roggen en otters te zien. Allemaal vanuit een tunnel, met 180.000 liter water boven je hoofd!

AFAS Circustheater

den haag, Zuid-Holland (1.57km)  -  Bekend door de grote musicalproducties van Stage Entertainment, Joop van den Ende en Albert Verlinde: het AFAS Circustheater in Scheveningen. Voor een bijzonder avondje uit!

Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.57km)  -  Voor veel Nederlanders het leukste dagje weg: een dagje Scheveningen! Lekker winkelen langs de kust, over de beroemde pier lopen of naar het Circustheater.

Crazy Pianos Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.69km)  -  Bij Crazy Pianos in Scheveningen geniet je van een hapje en een drankje, onder een nog groter genot: livemuziek!

Pathé Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.75km)  -  Waai lekker uit op het strand van Scheveningen en eindig de dag met een avondje film kijken in Pathé Scheveningen. Een compleet dagje weg!

Fotomuseum Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.75km)  -  Spraakmakende thema's worden door de camera belicht. Ontdek de geschiedenis van de fotografie in Fotomuseum Den Haag!

Kunstmuseum Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.82km)  -  Het Kunstmuseum in Den Haag heeft vaste en wisselende tentoonstellingen. De collectie van het museum loopt uiteen van moderne kunst tot een prentenkabinet, maar het museum beschikt ook over een collectie muziekinstrumenten.

Westbroekpark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.84km)  -  Tussen de rozen in het Westbroekpark heb je een onvergetelijke lunch of picknick. Geniet van deze prachtig aangelegde rozentuin met maar liefst twintigduizend rozenstruiken! Of huur een roeibootje en ga het water op.

Le Marie Marché

den haag, Zuid-Holland (1.9km)  -  Le Marie Marché is een markt die wordt gehouden op diverse plekken in hartje Den Haag. Snuffel naar lekkernijen en lifestyleproducten en voel je als God in Frankrijk tussen gezellige kraampjes. Toegang is gratis.

Ontdek de wereld en raak de maan in Museon-Omniversum

den haag, Zuid-Holland (1.94km)  -  Er is ontzettend veel te ontdekken en te doen in Museon-Omniversum. Kijk wat aardbevingen en vulkanen met elkaar te maken hebben, doe proefjes met geluidseffecten en bestudeer satellietbeelden. In Museon-Omniversum duik je in het verhaal van de...

GlowGolf Scheveningen

den haag, Zuid-Holland (1.94km)  -  Een hole-in-one slaan in het donker? In de spannende blacklight onderwaterwereld van Glowgolf Scheveningen kan het!

Bowling Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.94km)  -  Combineer een dag aan zee met een uurtje bowlen in de Palace Promenade, het leukste shoppingcenter van Scheveningen.

De Pier Pannenkoeken

scheveningen, Zuid-Holland (1.98km)  -  Pannenkoeken eten met uitzicht op de Noordzee en met een van de mooiste stranden van Nederland aan je voeten. Je vindt De Pier Pannenkoeken op het uiterste puntje van De Pier, boven zee.

Happy Moodz

scheveningen, Zuid-Holland (1.98km)  -  Happy Moodz is naar eigen zeggen de ultieme blijmaker op de Scheveningse Pier. Salades, wraps, taart: er staan inderdaad veel blijmakers op de menukaart!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Surfschool Aloha