1

Uitstapjes vlakbij Romeinse Limespad

Fietsroute Romeinse Limes

katwijk aan zee, Zuid-Holland (0.14km)  -  Stap op de fiets en ontdek de Romeinse Limes: de grens van het Romeinse Rijk die dwars door Nederland loopt. Een fraaie route van 220 kilometer, die van begin tot eind bewegwijzerd is.

TriPodia Evenementenlocatie

katwijk aan zee, Zuid-Holland (1.26km)  -  Theater TriPodia in Katwijk is een compleet cultureel centrum. In het multifunctionele zalencentrum worden zalen voor diverse activiteiten verhuurd. Denk aan theater- en cabaretvoorstellingen, muziekconcerten en familievoorstellingen.

Zwembad Aquamar

katwijk aan zee, Zuid-Holland (1.31km)  -  In het subtropische zwembad van Aquamar is het heerlijk vertoeven voor jong en oud. Erg spannend zijn de wildwaterbaan en de supersnelle glijbaan.

Strandhuisjes Kust

katwijk aan zee, Zuid-Holland (1.86km)  -  Na een heerlijke dag strand nog geen zin om naar huis te gaan? Blijf dan eens slapen in een strandhuisje. In Katwijk aan Zee staan er genoeg!

-in the spotlights-

Festina Lente Tuin

katwijk aan zee, Zuid-Holland (3.59km)  -  Festina Lente Tuin is te vinden in Katwijk, de grootste gemeente in de bollenstreek. Deze tuin is niet alleen in de lente een bezoekje waard, maar staat vanwege de hoeveelheid herfstplanten ook in de nazomer in bloei.

Museum Noordwijk

noordwijk, Zuid-Holland (4.3km)  -  Museum Noordwijk is een klein museum dat de geschiedenis van de streek laat zien, aan de hand van een collectie plateel van Porceleinfabriek de Kroon en werk van Noordwijkse kunstenaars.

Adventure Park De Rolly Golf

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (4.72km)  -  Adventure Park De Rolly Golf heeft alles in huis voor een toffe middag spelen. Jump op de vele trampolines, race op het circuit in minicars of sla een balletje op de midgetgolfbaan.

Atlantikwall Museum

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (4.93km)  -  Bezoek het Atlantikwall Museum, kijk binnen in een bunker en het gangenstelstel en krijg een idee van het leven hier in de Tweede Wereldoorlog.

Museum Engelandvaarders

noordwijk, Zuid-Holland (5.21km)  -  Museum Engelandvaarders geeft vanuit een bunker in Noordwijk een beeld van de barre reizen die de Engelandvaarders maakten in de Tweede Wereldoorlog. Vastbesloten hun strijd tegen de bezetters voort te zetten, namen ze enorme risico's.

Hollands Duin

noordwijk, Zuid-Holland (5.84km)  -  De smalle duinstrook Hollands Duin is een afwisselend duingebied tussen Noordwijk en Den Haag. Je vindt hier dicht bos en open zandverstuivingen. Vanaf de duintoppen heb je mooi uitzicht op de bollenvelden rond Lisse.

Speeltuin Vogelenwijk

leiden, Zuid-Holland (6.28km)  -  Speeltuin Vogelenwijk beschikt over diverse speeltoestellen. Het hele jaar door zijn er activiteiten zoals een verkleedfeest, paaseieren zoeken en blikken versieren.

Stoomtrein Katwijk Leiden

valkenburg_zuid-holland, Zuid-Holland (6.4km)  -  Geniet van de omgeving terwijl de locomotief zachtjes tuft. Het smalspoor tussen Wassenaar en Leiden is een historisch hoogstandje. Leer meer over de historie in het museum en stap in de trein voor een ouderwets ritje!

Zwembad Poelmeer

oegstgeest, Zuid-Holland (6.58km)  -  Neem een duik in het wedstrijd- of recreatiebad Poelmeer. Na alle inspanning kom je heerlijk bij in bijvoorbeeld het Turkse stoombad.

Heempark Leiden

leiden, Zuid-Holland (7.06km)  -  Wandel over smalle slingerpaadjes door typisch Nederlandse landschappen, zoals bos, duin en zelfs de wegberm. Allemaal met de planten die daar van oudsher groeien. In Heempark Leiden zie je de hele flora van Nederland bij elkaar.

Vergaderen of congres in Duinrell

wassenaar, Zuid-Holland (7.09km)  -  Duinrell heeft een goed uitgerust congres- en evenementencentrum. Boek hier je vergadering of congres en ga na afloop met je gasten nog een ronde doen door het attractiepark. Even uitleven in de achtbaan of misschien zelfs een duik in het Tikibad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Romeinse Limespad


-advertentiepositie-