1

Uitstapjes vlakbij Hollands Duin

Museum Engelandvaarders

noordwijk, Zuid-Holland (0.98km)  -  Museum Engelandvaarders geeft vanuit een bunker in Noordwijk een beeld van de barre reizen die de Engelandvaarders maakten in de Tweede Wereldoorlog. Vastbesloten hun strijd tegen de bezetters voort te zetten, namen ze enorme risico's.

Adventure Park De Rolly Golf

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (1.12km)  -  Adventure Park De Rolly Golf heeft alles in huis voor een toffe middag spelen. Jump op de vele trampolines, race op het circuit in minicars of sla een balletje op de midgetgolfbaan.

Atlantikwall Museum

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (1.16km)  -  Bezoek het Atlantikwall Museum, kijk binnen in een bunker en het gangenstelstel en krijg een idee van het leven hier in de Tweede Wereldoorlog.

Museum Noordwijk

noordwijk, Zuid-Holland (1.65km)  -  Museum Noordwijk is een klein museum dat de geschiedenis van de streek laat zien, aan de hand van een collectie plateel van Porceleinfabriek de Kroon en werk van Noordwijkse kunstenaars.

KidsZoo

noordwijkerhout, Zuid-Holland (2.93km)  -  KidsZoo is een tof speelparadijs in junglethema. Kom klimmen en klauteren in het diverse aanbod van speeltoestellen.

Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal

noordwijk, Zuid-Holland (4.14km)  -  Je loopt door het duingebied bij Noordwijk en dan snap je de naam van deze gezellige pannenkoekenboerderij: Langs Berg en Dal. In gezelschap van familie, vrienden of kinderen, met een pannenkoek op het bord is het altijd feest. Deze pannenkoek...

TriPodia Evenementenlocatie

katwijk aan zee, Zuid-Holland (5.63km)  -  Theater TriPodia in Katwijk is een compleet cultureel centrum. In het multifunctionele zalencentrum worden zalen voor diverse activiteiten verhuurd. Denk aan theater- en cabaretvoorstellingen, muziekconcerten en familievoorstellingen.

Romeinse Limespad

katwijk aan zee, Zuid-Holland (5.84km)  -  De oude grenzen van het Romeinse Rijk liggen grotendeels verborgen in de grond, maar op sommige plekken in Nederland zijn er nog sporen van te zien. Verken de Romeinse Limes en loop het Limespad, wat 275 kilometer lang is. Gelukkig is het verdeeld...

Fietsroute Romeinse Limes

katwijk aan zee, Zuid-Holland (5.98km)  -  Stap op de fiets en ontdek de Romeinse Limes: de grens van het Romeinse Rijk die dwars door Nederland loopt. Een fraaie route van 220 kilometer, die van begin tot eind bewegwijzerd is.

Zwembad Wasbeek

sassenheim, Zuid-Holland (6.01km)  -  Dompel onder in het recreatiebad of sjees van de lange waterglijbaan. Wasbeek is een subtropisch zwembad met unieke attracties!

Tulip en Dahlia Bicycle Tours

lisse, Zuid-Holland (6.05km)  -  Stap op de fiets en reis met de Tulip Bicycle Tour in het voorjaar langs de mooiste bloeiende bollenvelden rondom Lisse en in het najaar langs de dahliavelden. Een gids vertelt onderweg meer over de bezienswaardigheden en historie van de omgeving.

Kasteel Keukenhof

lisse, Zuid-Holland (6.28km)  -  Landgoed Keukenhof ligt midden in de bloembollenstreek. Het kasteel op dit landgoed is een prachtige plek voor een bruiloft of ander feest!

Zwembad Aquamar

katwijk aan zee, Zuid-Holland (6.29km)  -  In het subtropische zwembad van Aquamar is het heerlijk vertoeven voor jong en oud. Erg spannend zijn de wildwaterbaan en de supersnelle glijbaan.

Lisser Art Museum

lisse, Zuid-Holland (6.42km)  -  In de tuin van Kasteel Keukenhof ligt het Lisser Art Museum. Hier geloven ze dat een paar kunstwerken écht goed bekijken beter is dan een heleboel kunstwerken een beetje bekijken.

Keukenhof

lisse, Zuid-Holland (6.54km)  -  Er is geen park in de wereld waar de lente in al zijn kleur en fleur zo losbarst als in Keukenhof. Een bloeiend uitje voor alle leeftijden!

't Huys Dever

lisse, Zuid-Holland (6.57km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoekje aan de bijzondere woontoren 't Huys Dever. Of huur het kasteel af voor een exclusief diner in de kapelzaal met sfeervolle kaarsverlichting.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hollands Duin